Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Ville Vepsä aloittaa Viipurin Urheilijoiden toiminnanjohtajana 6.3. Samalla uudistetaan seuran toimintamalleja sekä pyritään kehittämään valmennusjärjestelmää.
Perinteikäs seuraottelu VU-LUM päättyi VU:n reiluun voittoon pistein 146-96. Voittopytty matkusti siis takaisin Helsinkiin ja uusi ottelu mitellään vuoden päästä Liikuntamyllyssä.
Perinteinen VU-LUM seuraottelu mitellään jälleen Liikuntamyllyssä lauantaina 21.1. klo 13 alkaen. Mukana on VU:n aikuisurheilijoiden parhaimmistoa sekä runsas joukko junioriurheilijoita.
Vielä muistutuksena kaikille, että torstaina 6.1. on Mellunmäen ala-aste kiinni ja harjoitukset tämän vuoksi peruttu. Perjantaina 6.1. harjoitukset on myös peruttu Loppiaisen vuoksi. Lauantaina 7.1. harjoitukset pidetään normaalisti Liikuntamyllyssä.
Joulutauko (21.12.2016)
Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja syksyn harjoituskaudesta!
Lauantaina vietettiin perinteinen Viipurin Urheilijoiden joulujuhla, jossa palkittiin kuluneen vuoden menestyjiä niin aikuisissa kuin nuorissa.
VU:n perinteinen joulujuhla vietetään tänäkin vuonna Karjalatalolla klo 14 alkaen. Luvassa on kahvittelua, palkintojen jakamista ja hauskaa yhdessäoloa. Tule ajoissa paikalle, parkkipaikkoja on rajoitetusti.
RSS ATOM