Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Seurakisailemaan päästiin tällä kertaa poikkeuksellisissa olosuhteissa Otaniemen yleisurheilukentällä Espoossa. Viipurin Urheilijat järjestivät sunnuntaina yhdessä Leppävaaran Sisun kanssa 43. Länsiväyläjuoksun, jonka yhteydessä oli hyvä hetki myös kisailemiseen.
Tänään on viimeinen ennakkoilmoittautumismahdollisuus Internetin kautta. https://vu.tapahtumiin.fi/fi/ Viikonloppuna voit vielä ilmoittautua Länsiväyläjuoksun pisteellä lauantaina (klo 10-17) tai sunnuntaina (klo 10-12:30) Otahallissa pidettävien Triathlon messujen yhteydessä.
JUOKSE, HYPPÄÄ, HEITÄ! - KESÄYLEISURHEILUKOULU STARTTAA TAAS! Koulu on tarkoitettu 6-15-vuotiaille lapsille urheilu- ja liikuntataustasta riippumatta. Voit siis osallistua ilman aiempaa liikuntaharrastusta, toisen urheilulajin harrastajana, tai jo yleisurheilua harrastavana urheilijana. Koulu sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille lapsille, sekä tarjoaa monipuolisia liikunnallisia haasteita ja virikkeitä kesään. Vähemmän liikuntaa harrastaneet saavat uusia kokemuksia liikunnan saralta ja edistyneemmät urheilijat saavat monipuolisuutta ja uusia ideoita harjoitteluun.
RSS ATOM