Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

VU järjestää vuosittain useita lasten seurakisoja, joissa pääsee mittaamaan taitojaan ja harjoittelemaan kisaamista. Seurakisat ovat ns. matalan kynnyksen kisoja, joihin voi osallistua ilman aiempaa kokemusta. Lapsi pääsee kokeilemaan eri lajeja yhdessä treenikavereiden kanssa, valmentajien opastamana ja vanhempien kannustamana. Kisaaminen kavereiden kanssa on hauskaa ja omista ennätyksistä voi aina olla erittäin iloinen. Kilpailun lopuksi kaikki osallistuneet palkitaan mitalein.
Seurakisailemaan päästiin tällä kertaa poikkeuksellisissa olosuhteissa Otaniemen yleisurheilukentällä Espoossa. Viipurin Urheilijat järjestivät sunnuntaina yhdessä Leppävaaran Sisun kanssa 43. Länsiväyläjuoksun, jonka yhteydessä oli hyvä hetki myös kisailemiseen.
Tänään on viimeinen ennakkoilmoittautumismahdollisuus Internetin kautta. https://vu.tapahtumiin.fi/fi/ Viikonloppuna voit vielä ilmoittautua Länsiväyläjuoksun pisteellä lauantaina (klo 10-17) tai sunnuntaina (klo 10-12:30) Otahallissa pidettävien Triathlon messujen yhteydessä.
RSS ATOM