Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Torstaina kilpailtiin kesän ensimmäiset Silja Line Seurakilpailut Vuosaaren Heteniityn kentällä. Alun ukkossateesta huolimatta kisat saatiin vietyä hienosti läpi. Kiitos kaikille mukana olleille urheilijoille, vanhemmille, toimitsijoille ja ohjaajille! Seuraava Silja Line Seurakisa järjestetään tiistaina 26.7.
Maanantaina ja tiistaina kilpailtiin Vuosaaren Heteniityn kentällä Helsyn junnuviestit. Mukana oli runsas määrä joukkueita pääkaupunkiseudulta ja yhtenä niistä Viipurin Urheilijat. Kahden päivän aikana nähtiin hienoja suorituksia, joukkuehenkeä sekä iloisia hymyjä. Palkintoina näistä kerättiin myös mitaleita, jotka saatiin P9 4x400m viestissä, 9v sukkulaviestissä, T11 4x50m sekä T11 4x600m viestissä, T13 4x100m ja P15 4x800m viestissä. Kiitos kaikille osallistujille ja toimitsijoille sekä onnittelut mitalisteille!
Alla listattuna joukkueita ja juoksijoita ensi viikon junnuviesteihin. Olemme saaneet varmistettua jo suuren joukon juoksijoita ja alla olevassa on osa joukkueista jo suunnitellusti jaettuna. Muutoksia voi vielä tulla, mikäli tule peruutuksia tms. Muista siis ilmoittaa VÄLITTÖMÄSTI MIKÄLI NIMESI ON LISTALLA JA ET PÄÄSE OSALLISTUMAAN. Ilmoita myös heti, mikäli nimeäsi ei löydy listalta ja olet kiinnostunut osallistumisesta. Lue siis listat tarkasti läpi jotta saamme tiedon ketkä pääsevät paikalle. Tavoitteena on muodostaa mahdollisimman paljon joukkueita, jotta kaikki halukkaat pääsevät juoksemaan.
Viipurin Urheilijoiden Paula Tukiainen juoksi lauantaina upeasti naisten sarjan voittoon Helsinki City Runin puolimaratonilla. Onnittelut! VU oli myös mukana järjestämässä tapahtumaa maalihuollon sekä juoksureitin merkeissä.
Viipurin Urheilijat järjestää perinteiset Toukokuun kisat Eläintarhan kentällä torstaina 26.5.2016 klo 18 alkaen.
Torstaina 5.5. ei ole harjoituksia, koska on pyhäpäivä ja kenttä on suljettu.
RSS ATOM