Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Lomatauon jälkeen harjoitukset jatkuvat jälleen huomenna tiistaina 26.7. Heteniityn kentällä klo 18.00.
Tiedoksi urheilukoululaisille! Vuosaaren Heteniityn kentällä järjestetään jalkapallo-ottelu tiistaina 28.6. jonka takia siirrämme treenit Pukinmäen kentälle. Treenit ovat normaaliin aikaan klo 18.00-19.30. Osoite: Kenttätie 3 Harjoitusten siirto koskee kaikkia ryhmiä, myös aikuisten urheilukoulua. Torstain harjoitukset pidetään normaalisti Vuosaaren Heteniityn kentällä.
Vuosaaren Heteniityn kenttä sulkeutuukin tänään torstaina jo klo 14! Näin ollen treenit on peruttu. Harjoitukset jatkuvat jälleen ensi viikolla! Aurinkoista juhannusta kaikille!
Super kiitos kaikille eilen mukana olleille urheilijoille, vanhemmille ja ohjaajille! Jokaisen panos on tärkeä ja samanlaiselle yhteishengellä jatkamme kohti elokuun toista osakilpailua.
Viikonloppuna kilpaltiin Suomen suurimmat juniorikilpailut Espoon Leppävaarassa. Mukana oli kaiken kaikkiaan 1500 nuorta urheilijaa eri sarjoissa ja laseissa. Mukana oli myös VU-laisia, jotka menestyivät hienosti tehden omia ennätyksiään ja kauden parhaitaan.
Torstaina kilpailtiin kesän ensimmäiset Silja Line Seurakilpailut Vuosaaren Heteniityn kentällä. Alun ukkossateesta huolimatta kisat saatiin vietyä hienosti läpi. Kiitos kaikille mukana olleille urheilijoille, vanhemmille, toimitsijoille ja ohjaajille! Seuraava Silja Line Seurakisa järjestetään tiistaina 26.7.
Maanantaina ja tiistaina kilpailtiin Vuosaaren Heteniityn kentällä Helsyn junnuviestit. Mukana oli runsas määrä joukkueita pääkaupunkiseudulta ja yhtenä niistä Viipurin Urheilijat. Kahden päivän aikana nähtiin hienoja suorituksia, joukkuehenkeä sekä iloisia hymyjä. Palkintoina näistä kerättiin myös mitaleita, jotka saatiin P9 4x400m viestissä, 9v sukkulaviestissä, T11 4x50m sekä T11 4x600m viestissä, T13 4x100m ja P15 4x800m viestissä. Kiitos kaikille osallistujille ja toimitsijoille sekä onnittelut mitalisteille!
RSS ATOM