Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Alla listattuna joukkueita ja juoksijoita ensi viikon junnuviesteihin. Olemme saaneet varmistettua jo suuren joukon juoksijoita ja alla olevassa on osa joukkueista jo suunnitellusti jaettuna. Muutoksia voi vielä tulla, mikäli tule peruutuksia tms. Muista siis ilmoittaa VÄLITTÖMÄSTI MIKÄLI NIMESI ON LISTALLA JA ET PÄÄSE OSALLISTUMAAN. Ilmoita myös heti, mikäli nimeäsi ei löydy listalta ja olet kiinnostunut osallistumisesta. Lue siis listat tarkasti läpi jotta saamme tiedon ketkä pääsevät paikalle. Tavoitteena on muodostaa mahdollisimman paljon joukkueita, jotta kaikki halukkaat pääsevät juoksemaan.
Viipurin Urheilijoiden Paula Tukiainen juoksi lauantaina upeasti naisten sarjan voittoon Helsinki City Runin puolimaratonilla. Onnittelut! VU oli myös mukana järjestämässä tapahtumaa maalihuollon sekä juoksureitin merkeissä.
Viipurin Urheilijat järjestää perinteiset Toukokuun kisat Eläintarhan kentällä torstaina 26.5.2016 klo 18 alkaen.
Torstaina 5.5. ei ole harjoituksia, koska on pyhäpäivä ja kenttä on suljettu.
Helsyn junnumaantiejuoksut kilpailtiin keskiviikkona Helsingin Pukinmän kentällä. VU-laisista Julia Raunio ja Pinja Ohtonen ottivat kaksoivoiton T15-sarjassa 3,6km matkalla. Elma Hannikainen juoksi pronssille T11 1,5km matkalla, Otto Lintula juoksi toiseksi P13 2,9km matkalla ja Aron Häyrynen pronssille P9 0,8km matkalla. Onnittelut kaikille!
RSS ATOM