Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Saumalaakso ja Viipurin Urheilijat ovat solmineet useammin vuoden kestävän yhteistyön.
Viipurin Urheilijoiden sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.3.2016 klo 18.00 Helsingin Liikuntamyllyn koulutustilassa, os.( myllypurontie 1a 00920 Helsinki).
Miia Kurppa otteli naisten 5-ottelussa upeasti mestaruuteen hienoilla pisteillä 4019. Jännittävä kilpailu ratkesi 800 metrillä jossa Kurppa piti pintansa ja voitti suomenmestaruuden 11 pisteen erolla ennen upean paluun kilpakentille tehnyttä Elisa Kirvesniemeä.
Viikonloppuna kilpaillaan Kuortaneen Urheiluopistolla moniotteluiden SM-kilpailut. Sunnuntain 5-ottelussa mukana ovat N22 - sarjassa Martta Rautala ja naisten sarjassa Miia Kurppa. Tsemppiä kisoihin!
Tampereella kilpailtiin viikonloppuna Tampere Junior Indoor Gamesit. Osanottajia oli huikeat 1600 lasta. VU:n värejä oli edustamassa 22 junnua ja kotiin tuomisina oli useita omia ennätyksiä sekä kaksi mitalia!
Viikonloppuna kilpailtiin aikuisten SM-hallikilpailut. Sunnuntain kilpailussa miesten pituushypyssä Arttu Halmela hyppäsi hienosti pronssille tuloksella 749. Onnittelut!
Viipurin Urheilijat tarjoaa liikuntaa ja oppia lajin parissa myös vanhemmille. Aikuisten yleisurheilukoulu pyörähti käyntiin tammikuun alussa ja suosio on ollut huimaa! Harjoituksiin voi osallistua kuka tahansa ja valittavana on yksi tai kaksi harjoitukertaa viikossa.
RSS ATOM