Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Viikonloppuna kilpailtiin aikuisten SM-hallikilpailut. Sunnuntain kilpailussa miesten pituushypyssä Arttu Halmela hyppäsi hienosti pronssille tuloksella 749. Onnittelut!
Viipurin Urheilijat tarjoaa liikuntaa ja oppia lajin parissa myös vanhemmille. Aikuisten yleisurheilukoulu pyörähti käyntiin tammikuun alussa ja suosio on ollut huimaa! Harjoituksiin voi osallistua kuka tahansa ja valittavana on yksi tai kaksi harjoitukertaa viikossa.
Viikonloppuna Liikuntamyllyssä kilpailtiin kaksipäiväiset Helsyhallit ja mukana oli myös joukko VU:n urheilijoita. Kauden parhaita ja ennätyksiä nähtiin useassa eri lajissa.
Pajulahden leiri järjestetään keväällä 15.–17.4. Pajulahteen on tehty alustava varaus ja meillä on käytössä Pajulahti-halli sekä toiveiden ja suunnitelmien mukaan muita harjoitustiloja.
Lauantaina kilpailtiin perinteinen Viipurin Urheilijoiden-Lappeenrannan Urheilumiesten välinen seuraottelu Helsingin Liikuntamyllyssä. Tasaisen kamppailun voitti lopulta LUM pistein 68-58. Hieno perinne sai jälleen jatkoa ja ensi vuonna mitellään taas uudestaan! Kiitos kaikille mukana olleille, LUM:n joukkueelle, VU:n kilpailijoille ja toimitsijoille!
Perinteikäs Seuraottelu Viipurin Urheilijat-Lappeenrannan Urheilumiehet kilpaillaan jälleen lauantaina 23.1 klo 13.00-15.00. Vastakkain asettuu tukku nimekkäitä urheilijoita ottamaan mittaa toisistaan. Tänä vuonna kilpailussa on mukana myös iso joukko molempien seurojen nuoria urheilijoita. Edellisvuoden voitto meni Lappeenrantaan, nyt on VU:lla siis revanssin paikka!
RSS ATOM