Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Junnuviestit juostaan tiistaina ja keskiviikkona 19.-20.5. Vantaalla Myyrmäen kentällä. Olemme koonneet joukkueet ja ilmoittaneet ne eteenpäin. Joukkueet löytyvät liitetiedostosta
Junioreiden kestävyysjuoksun Flying Finns -sarjassa on käyty nyt 2 osakilpailua: talven hallitonnit ja Imatran junnumaastot. VU on seurojen välisessä kokonaiskilpailussa nyt 17. Henkilökohtaisessa kilpailussa on monia hyviä sijoituksia:
Imatralla juostiin lauantaina varsin raskaalla radalla Flying Finns -junnumaastot ja sunnuntaina SM-maastot.
Uudesta junnutiedotteesta löydät jälleen ajankohtaiset uutiset ja infot.
Lauantaina 2.5. juostiin Lohjalla aluemestaruusmaastot ja junioreiden PM-maastot koleassa ja sateisessa säässä. Kilpailuissa oli silti paljon juoksijoita, kun samaan aikaan kilpailitiin Helsyn, Uudenmaan ja NÅID:n PM-maastot. Viipurin Urheilijat menestyivät hienosti!
Lauantaina 18.4. juostaan Siuntiossa SM-maantiejuoksujen mestaruuksista. Viipurin Urheilijoilta lähtee kilpailuihin viisi urheilijaa. M17-sarjan 10 kilometrille starttaavat Ville Parantainen, Kalle Parantainen, Miika Tala, Topias Niemi sekä Matias Salonen.
VU:n nuoret urheilijat menestyivät hienosti talven hallitonnit-sarjassa! Kokonaiskilpailussa VU on sijalla 16 ja edellä Helsyn seuroista on vain HKV. Paras henkilökohtainen sijoitus on T13-sarjan Julia Rauniolla 3. 12-vuotiaissa pojissa Jere Raunio on 8. ja Otto Lintula 9. Kaikkiaan 19 VU:n junnua juoksi 1000 metrin kilpailun talvella.
RSS ATOM