Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Viipurin Urheilijat järjestävät toisen Silja Line Seurakisan maanantaina 27.7 Pukinmäen urheilukentällä alkaen klo 18.00.
Vattenfall-seuracupin toinen osakilpailu lähestyy. Laita päivämäärä kalenterisiin, seura valitsee joukkueen ja infoaa valinnoista lähipäivinä. Ilmoita mahdollisimman pian, mikäli ET pääse osallistumaan kilpailuihin!
Keskiviikkona kilpailtiin Helsingin Pukinmäen kentällä kesän ensimmäiset Silja Line Seurakisat. Pienestä sateesta huolimatta osanottajia oli mukava määrä ja kilpailut vietiin hienosti läpi aikataulussa. Suuri kiitos kaikille mukana olleille kilpailijoille, vanhemmille ja ohjaajille!
Ensimmäinen Vattenfall-seuracupin osakilpailu käytiin Veikkolassa 4.6. Viime vuonna 1. osakilpailun jälkeen VU:n pisteet olivat 4620. Tänä vuonna 1. osakilpailun jälkeen pisteitä on kasassa jo 8162. Viime vuonna sijoitus oli 2. osakilpailun jälkeen 37. kun seuroja kilpailussa on kaiken kaikkiaan 56. Yhteispisteet olivat silloin 10165. Nyt VU on hienosti sijalla 27. Tämänhetkiseen sijoitukseen voi vaikuttaa vielä 16. seuran puuttuvat pisteet 1.osakilpailun osalta.
RSS ATOM