Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Lauantain Kilparyhmien harjoitukset on peruttu Juhannuksen takia. Kentän poikkeusaukioloajat: to 18.6. 8.00 - 14.00 pe 19.6. Juhannusaatto suljettu la 20.6. Juhannuspäivä suljettu su 21.6. suljettu
VU:n kisaopas (10.6.2015)
Voit lukea vinkkejä ja ohjeita kilpailuun valmistautumisesta VU:n omasta kisaoppaasta.
Tiistaina ja keskiviikkona kilpailtiin Helsingin Eläintarhan kentällä Junnuottelut. VU:lla oli kilpailuissa mukana useita nuoria ottelijalupauksia.
Kesän kilpailukausi on aluillaan ja tunnelmat ovat odottavan positiiviset. Joonas Harjamäki kertoo fiiliksistään ennen kauden tärkeitä koitoksia.
Tiistaina ja keskiviikkona kilpailtiin Junnuviestit Vantaan Myyrmäen kentällä. VU:n värejä ja iloisi ilmeitä nähtiin runsaasti. Kahden päivän saldona olikin hienosti 2 hopeaa ja 2 pronssia. Kaiken kaikkiaan 17 VU:n joukkuetta olivat 10:n parhaan joukossa molemmat päivät lukien.
Junnuviestit juostaan tiistaina ja keskiviikkona 19.-20.5. Vantaalla Myyrmäen kentällä. Olemme koonneet joukkueet ja ilmoittaneet ne eteenpäin. Joukkueet löytyvät liitetiedostosta
Junioreiden kestävyysjuoksun Flying Finns -sarjassa on käyty nyt 2 osakilpailua: talven hallitonnit ja Imatran junnumaastot. VU on seurojen välisessä kokonaiskilpailussa nyt 17. Henkilökohtaisessa kilpailussa on monia hyviä sijoituksia:
Imatralla juostiin lauantaina varsin raskaalla radalla Flying Finns -junnumaastot ja sunnuntaina SM-maastot.
RSS ATOM