Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Lauantain 22.8. kisojen aikataulu on nyt julki.
Kaksi osakilpailua on nyt takana ja Viipurin Urheilijoiden sijoitus oli tämän vuoden Vattenfall seuracupissa hienosti kolmenkymmenen joukossa! Tänä vuonna sijoitus on 29. pistein 17530, kun vuosi sitten 37. pistein 10165. Nousu on ollut huimaa, pistesaalis lähestulkoon tuplaantui.
HCM2015 juostaan lauantaina. Tapahtumassa jaetaan perinteisesti kaikille juoksijoille mitalit Olympiastadionin maalissa. Mitaleita varten tarvitaan siis jakajia, jotka ovat maaliin tulon jälkeen juoksijoita vastassa.
Vattenfall seuracupin toinen osakilpailu kisattiin maanantaina 3.8. vantaan Hiekkaharjun kentällä. Viipurin Urheilijoiden joukkue keräsi erinomaisen pistesaldon ja radalla nähtiin runsaasti iloisia ilmeitä, onnistumisia ja ennätyksiä. Nähtiinpä yksi VUlaisen tekemä kenttäennätyskin, kun Julia Raunio juoksi tyttöjen 13-vuotiaiden 800 metrillä hyvän ajan 2.32,05.
Maanantaina kilpailtiin Pukinmäen urheilukentällä toiset Silja Line Seurakilpailut. Sää suosi osanottajia ja innokkaita nuoria urheilijoita olikin runsain määrin.
RSS ATOM