Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Ensimmäinen Vattenfall-seuracupin osakilpailu käytiin Veikkolassa 4.6. Viime vuonna 1. osakilpailun jälkeen VU:n pisteet olivat 4620. Tänä vuonna 1. osakilpailun jälkeen pisteitä on kasassa jo 8162. Viime vuonna sijoitus oli 2. osakilpailun jälkeen 37. kun seuroja kilpailussa on kaiken kaikkiaan 56. Yhteispisteet olivat silloin 10165. Nyt VU on hienosti sijalla 27. Tämänhetkiseen sijoitukseen voi vaikuttaa vielä 16. seuran puuttuvat pisteet 1.osakilpailun osalta.
Lauantain Kilparyhmien harjoitukset on peruttu Juhannuksen takia. Kentän poikkeusaukioloajat: to 18.6. 8.00 - 14.00 pe 19.6. Juhannusaatto suljettu la 20.6. Juhannuspäivä suljettu su 21.6. suljettu
VU:n kisaopas (10.6.2015)
Voit lukea vinkkejä ja ohjeita kilpailuun valmistautumisesta VU:n omasta kisaoppaasta.
Tiistaina ja keskiviikkona kilpailtiin Helsingin Eläintarhan kentällä Junnuottelut. VU:lla oli kilpailuissa mukana useita nuoria ottelijalupauksia.
Kesän kilpailukausi on aluillaan ja tunnelmat ovat odottavan positiiviset. Joonas Harjamäki kertoo fiiliksistään ennen kauden tärkeitä koitoksia.
Tiistaina ja keskiviikkona kilpailtiin Junnuviestit Vantaan Myyrmäen kentällä. VU:n värejä ja iloisi ilmeitä nähtiin runsaasti. Kahden päivän saldona olikin hienosti 2 hopeaa ja 2 pronssia. Kaiken kaikkiaan 17 VU:n joukkuetta olivat 10:n parhaan joukossa molemmat päivät lukien.
Junnuviestit juostaan tiistaina ja keskiviikkona 19.-20.5. Vantaalla Myyrmäen kentällä. Olemme koonneet joukkueet ja ilmoittaneet ne eteenpäin. Joukkueet löytyvät liitetiedostosta
RSS ATOM