Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Seuravaatetilaus on lähtenyt eteenpäin 13.11.14 ja tuotteiden odotettu saapumisaika on tammikuun alussa. Mikäli et ehtinyt tilaukseen mukaan, voit tiedustella toimistolta mahdollisia ylimääräisiä seuratuotteita.
Muistutuksena vielä kaikille, kilparyhmien harjoitukset on peruttu lauantaina järjestettävän Joulujuoksu-tapatuman vuoksi.
Tuleva hallikausi lähenee jo kovaa vauhtia ja ensimmäiset kilpailut ovat reilun kuukauden päästä. Voit tutustua kilpailukalenteriin myös seuran omien nettisivujen kautta.
Lauantain pyhäpäivästä huolimatta Liikuntamylly on auki ja harjoitukset pidetään normaaliin tapaan klo 13.00-14.30.
Viipurin Urheilijoiden vanhempainillat pidettiin kahdessa osassa: 14.10 sekä 28.10. Mikäli et päässyt paikalle, voit lukea tarpeellisen infon liitteestä.
Noname-vaatetilaus (22.10.2014)
Puotilan ala-aste on suljettu keskiviikosta sunnuntaihin 15.-19.10 välisen ajan syysloman vuoksi. Tästä syystä joudumme valitettavasti perumaan huomiset klo 18.00-19.15 harjoitukset.
Järjestämme vanhempainillat kolmessa osassa joista ensimmäinen pidetään ensi viikolla Tiistaina 14.10.
Uutena kouluna Viipurin Urheilijoiden harjoituksiin tänä syksynä tullut Puotilan ala-aste aloitti harjoitukset ryhmänsä osalta pari viikkoa sitten.
Ilmoittautuminen kauden 2014-2015 ryhmiin on avattu jälleen. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta tilaa on vielä lähes kaikissa treeniryhmissä, joten nyt kaikki mukaan urheilemaan!
RSS ATOM