Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Vaikka kesälomat vasta alkoivat, olemme edenneet jo ulkokauden kolmansiin Silja Line -seurakisoihin. Kentällä oli torstai-iltana jälleen mukavasti lapsia ja olipa joukossa jälleen muutamia ensi kertaa kisaamassa olleitakin. Nyt seurakisoista pidetään hieman taukoa ja seuraavat kisat ovat 24.7., eli kesätauon jälkeen.
Yleisurheilukausi on starttaamassa toden teolla, kun viikonloppuna kisataan ympäri maata ja maailmaa. Viipurin Urheilijoiden järjestämissä Toukokuun kisoissa moni suomalaisurheilija avaa kautensa. Myös VU:n pituushyppääjä Arttu Pajulahti avaa kautensa lauantaina Saksassa.
Maanantaina ja tiistain kilpailtiin Helsyn junnuottelut Eläintarhan kentällä Helsingissä. VU:ta edusti hienosti yhdeksän junioria ja tuomisina oli kisakokemuksen lisäksi kaksi mitalia, kun 9-vuotiaat tytöt ottivat tuplamestaruuden Viipurin Urheilijoille!
Viikonloppuna juostut SM-maastot päättivät maasto- ja tiejuoksukauden ja seuraavaksi onkin hiljalleen aika siirtyä radalle. Perniössä juostiin viikonlopun aikana maastomestaruuksista aina 9-sarjasta aikuisten sarjoihin saakka, kun lauantaina kisat polkaistiin käyntiin Flying Finns -junnumaastoilla sekä SAUL:n mestaruusmaastoilla. Sunnuntaina vuorossa olivat SM-maastot.
Kolminkertaisen seitsenottelun Kalevan kisa -mestarilla on ollut hinku kilpailemaan jo pari vuotta ja nyt on vihdoin aika jälleen pukea piikkarit jalkaan ja katsoa, mihin rahkeet riittävät. Sanna Saarman-Kempin tavoitteena on nimittäin kilpailla Kalevan kisoissa tulevana kesänä.
Lauantaina 24.2. kellotettiin monia epävirallisia ennätyksiä, kun treenien aikana kisattiin seurakisojen 200 metrin juoksut.
Viipurin Urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 Helsingin Liikuntamyllyn koulutustilassa (Jauhokuja 3, 00920 Helsinki).
Viipurin Urheilijoiden Joonas Harjamäki juoksi triplamestariksi Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa Tampereella viikonloppuna.
RSS ATOM