Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Viipurin Urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 Helsingin Liikuntamyllyn koulutustilassa (Jauhokuja 3, 00920 Helsinki).
Viipurin Urheilijoiden Joonas Harjamäki juoksi triplamestariksi Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa Tampereella viikonloppuna.
Hallikausi on päässyt vauhtiin, kun tammikuussa on kilpailtu muun muassa Helsyhalleissa, NÅID:n avoimissa hallikilpailuissa sekä Aktia-tiejuoksussa. Tässä yhteenveto tammikuun kilpailujen tuloksista.
VU lähtee lauantaina 13.1. puolustamaan viime vuoden voittoaan seuraottelussa Lappeenrannan Urheilu-Miehiä vastaan sopivalla sekoituksella kokeneita konkareita ja tuoreita tulokkaita.
Seuran toimisto on lomalla 19.12.-7.1. välisen ajan. Viipurin Urheilijat toivottaa kaikille jäsenilleen mukavaa ja rauhaisaa joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2018!
VU:n joulujuhlissa kuultiin jälleen seuran nuorien soittamana kaunista joulumusiikkia, laulettiin ja nautittiin jouluherkuista. Perinteiseen tapaan myös kauden parhaita palkittiin.
Kauden ensimmäisissä seurakisoissa ilahduttavan monta osallistujaa - mukana sekä uusia että jo hieman tottuneempia kisaajia. Seuraavissa seurakisoissa tonttuillaan, kun vuorossa ovat tonttuviestit 16.12. Suurkiitos toimitsijatehtäviin osallistuneille vanhemmille!
Eilen käytiin kauden 2016-2017 viimeiset Silja Line -seurakisat. Varma syksyn merkki on paitsi vuorokausia putkeen kestävä sade myös maastokisat. Ohessa eilisten maastojen tulokset.
Eilinen kisasää noudatteli Suomen tämän kesä kelejä, eli sekä kisaajat että toimitsijat kastuivat. Tämä ei kuitenkaan haitannut tunnelmaa ja tuloksetkin olivat jälleen mainioita! Tiukkasta aikataulustakin jäätiin vain vähän, joten tästä ulkokauden onnistuneesta päätöksestä on nyt sopiva siirtyä ansaitulle parin viikon tauolle. Kausi 2017-2018 starttaa Liikuntamyllyssä 19.9.
RSS ATOM