Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Viikonloppuna juostut SM-maastot päättivät maasto- ja tiejuoksukauden ja seuraavaksi onkin hiljalleen aika siirtyä radalle. Perniössä juostiin viikonlopun aikana maastomestaruuksista aina 9-sarjasta aikuisten sarjoihin saakka, kun lauantaina kisat polkaistiin käyntiin Flying Finns -junnumaastoilla sekä SAUL:n mestaruusmaastoilla. Sunnuntaina vuorossa olivat SM-maastot.
Kolminkertaisen seitsenottelun Kalevan kisa -mestarilla on ollut hinku kilpailemaan jo pari vuotta ja nyt on vihdoin aika jälleen pukea piikkarit jalkaan ja katsoa, mihin rahkeet riittävät. Sanna Saarman-Kempin tavoitteena on nimittäin kilpailla Kalevan kisoissa tulevana kesänä.
Lauantaina 24.2. kellotettiin monia epävirallisia ennätyksiä, kun treenien aikana kisattiin seurakisojen 200 metrin juoksut.
Viipurin Urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 Helsingin Liikuntamyllyn koulutustilassa (Jauhokuja 3, 00920 Helsinki).
Viipurin Urheilijoiden Joonas Harjamäki juoksi triplamestariksi Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa Tampereella viikonloppuna.
Hallikausi on päässyt vauhtiin, kun tammikuussa on kilpailtu muun muassa Helsyhalleissa, NÅID:n avoimissa hallikilpailuissa sekä Aktia-tiejuoksussa. Tässä yhteenveto tammikuun kilpailujen tuloksista.
VU lähtee lauantaina 13.1. puolustamaan viime vuoden voittoaan seuraottelussa Lappeenrannan Urheilu-Miehiä vastaan sopivalla sekoituksella kokeneita konkareita ja tuoreita tulokkaita.
RSS ATOM