Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Lauantaina 24.2. kellotettiin monia epävirallisia ennätyksiä, kun treenien aikana kisattiin seurakisojen 200 metrin juoksut.
Viipurin Urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 Helsingin Liikuntamyllyn koulutustilassa (Jauhokuja 3, 00920 Helsinki).
Viipurin Urheilijoiden Joonas Harjamäki juoksi triplamestariksi Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa Tampereella viikonloppuna.
Hallikausi on päässyt vauhtiin, kun tammikuussa on kilpailtu muun muassa Helsyhalleissa, NÅID:n avoimissa hallikilpailuissa sekä Aktia-tiejuoksussa. Tässä yhteenveto tammikuun kilpailujen tuloksista.
VU lähtee lauantaina 13.1. puolustamaan viime vuoden voittoaan seuraottelussa Lappeenrannan Urheilu-Miehiä vastaan sopivalla sekoituksella kokeneita konkareita ja tuoreita tulokkaita.
Seuran toimisto on lomalla 19.12.-7.1. välisen ajan. Viipurin Urheilijat toivottaa kaikille jäsenilleen mukavaa ja rauhaisaa joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2018!
VU:n joulujuhlissa kuultiin jälleen seuran nuorien soittamana kaunista joulumusiikkia, laulettiin ja nautittiin jouluherkuista. Perinteiseen tapaan myös kauden parhaita palkittiin.
Kauden ensimmäisissä seurakisoissa ilahduttavan monta osallistujaa - mukana sekä uusia että jo hieman tottuneempia kisaajia. Seuraavissa seurakisoissa tonttuillaan, kun vuorossa ovat tonttuviestit 16.12. Suurkiitos toimitsijatehtäviin osallistuneille vanhemmille!
Eilen käytiin kauden 2016-2017 viimeiset Silja Line -seurakisat. Varma syksyn merkki on paitsi vuorokausia putkeen kestävä sade myös maastokisat. Ohessa eilisten maastojen tulokset.
RSS ATOM