Ohjaajaksi Viipurin Urheilijoihin?

10.8.2016

Haemme ohjaajia yleisurheiluryhmiimme syksyllä 2016 alkavalle kaudelle.

Haluatko saada kokemusta ohjaustyöstä, valmennuksesta tai olet muuten halukas toimimaan lasten liikunnan parissa? Toiminnan nopeasti kasvaessa haemme uusia innokkaita ohjaajia lasten ja nuorten yleisurheilukouluun. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ammattitaitoisten ohjaajien joukkoomme, ota meihin yhteyttä!

Ohjaaja vastaa ryhmänsä harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yhteydenpidosta seuran ja kodin välillä. Ohjaaja on tarvittaessa ryhmäläistensä apuna ohjaamassa ja kannustamassa alueen kisoissa.

Ohjaajan tehtävä vaatii suunnitelmallisuutta, jokaisen yksilön huomioimista harjoitustilanteessa ja tasapuolisuutta kaikkia kohtaan. Lisäksi ohjaaja osaa huomioida kasvatuksellisuuden osana liikuntatoimintaa. Työssä korostuvat oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja yhteistyötaidot.  Ohjaajan työ on ennen kaikkea liikuntaan innostamista, ryhmätoimintataidoissa opastamista ja positiivisen toimintaympäristön luomista.

Edellytämme ohjaajilta vähintään 18 vuoden ikää, aktiivista ja innostunutta otetta toimintaan, tunnollisuutta, sitoutumista tehtävään, hyviä liikunnallisia valmiuksia ja kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa. Yleisurheilutausta on eduksi, muttei välttämätön, sillä koulutamme ohjaajat tehtäviin.

Viipurin Urheilijat on Itä-Helsingin alueella toimiva yleisurheiluseura, jolle on myönnetty Nuori Suomi Sinetti laadukkaasta seuratoiminnasta. Ohjattavat ovat 5-15-vuotiaita.

 

Avaintehtävät:                           

·         Ryhmänsä harjoitusten suunnittelu, organisointi ja toteutus

·         Yhteydenpito seuran, lasten ja vanhempien välillä

·         Liikunnallisten elämysten luominen

·         Urheilukoululaisten tukeminen ja kannustaminen kilpailuissa ja harjoituksissa

 

Työntekopaikka:                       

Pääkaupunkiseutu/ Pääkaupunkiseudun kentät /Koulujen salit

 

Työaika:                                     

 Tiistai klo 17.30-19.00 ja lauantai klo 13.00-14.30                                           

 1.5. lähtien tiistai ja torstai klo 18.00-19.30

 

Palkkaus:                                 

Ohjaajille makssamme tuntipalkan ja tehtävään sitoutuville henkilöille koulutukset (mahdollisuus osallistua Urheiluliiton kursseille ja seuran sisäiseen koulutukseen).

 

Ota yhteyttä:                              sanna.saarman@viipurinurheilijat.fi

 

                                                    Puh: 046-6243766