Helsyn junnuotteluista 9-vuotiaiden tyttöjen kaksoisvoitto VU:lle!

Tanja Taipale
23.5.2018

T9-sarjan palkintojenjaossa kahdelle korkeimmalle korokkeelle kipusivat VU:n tytöt.
T9-sarjan palkintojenjaossa kahdelle korkeimmalle korokkeelle kipusivat VU:n tytöt.

Maanantaina ja tiistain kilpailtiin Helsyn junnuottelut Eläintarhan kentällä Helsingissä. VU:ta edusti hienosti yhdeksän junioria ja tuomisina oli kisakokemuksen lisäksi kaksi mitalia, kun 9-vuotiaat tytöt ottivat tuplamestaruuden Viipurin Urheilijoille!

9-sarjan tyttöjen voittaja Sara Söderman kisasi kolmiottelun kolmessa lajissa (40m, pituus ja kuula) hienosti pisteet 626 ja voitti niin ikään VU:ta edustavan Matilda Tuovisen 36 pisteellä, Matildan pisteiden ollessa 590. 

Samassa sarjassa kisasivat myös Eedla Halonen, joka ylsi lähelle palkintosijoja sijalle kuusi sekä Eevi Paananen, joka sijoittui kisassa sijalle 19.

12-vuotiaiden tyttöjen kisassa Saana Säilä otteli itsensä neliottelun 7. sijalle. Neliottelun lajeina olivat 60m aidat, pituus, kuula ja 800m.
10-vuotiaiden kolmiottelussa (60m, pituus, kuula) VU:n osallistujat Ronja Kempas ja Elsa Kariluoma sijoittuivat kisan 18. ja 20. sijoille.

Maanantaina käydyissä poikien otteluissa VU:n värejä nähtiin vain 11-sarjan kolmiottelussa (60m, pituus, kuula) kun Marius Pashur otteli itsensä kuudennelle sijalle ja Eemeli Halonen sijoittui kahdenneksitoista.

Ensi viikolla ovatkin vuorossa piirin viestijuoksut, jonne pyrimme kasaamaan mahdollisimman monta iskukykyistä joukkuetta!

Kaikki tulokset löytyvät tuttuun tapaan tilastopajasta.