Viipurin Urheilijat ry hakee toiminnanjohtajaa

12.11.2018

Viipurin Urheilijat ry on tänä vuonna 1oo vuotta täyttänyt perinteikäs ja vakavarainen yleisurheiluseura, joka liikuttaa vuosittain noin 300 lasta ja aikuista Helsingin alueella. Seura järjestää myös isoja kuntotapahtumia, kuten Länsiväylä- ja Pääkaupunkijuoksun. Viipurin Urheilijat on seura, josta lapsi löytää hauskan ja monipuolisen harrastuksen ja voi jatkaa harrastusta aina veteraanisarjoihin asti.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää toiminnanjohtajaa, joka on kiinnostunut yleisurheilusta ja urheiluseuratyöstä. Toiminnanjohtaja vastaa seuran operatiivisesta toiminnasta, taloudesta ja viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä. Työtehtäviin sisältyy lisäksi avustushakemusten tekeminen ja yhteistyökumppanien hankinta. Tukena työssä ovat seuran jaostot, hallitus ja vapaaehtoiset talkootyöntekijät.

Odotamme sinulta kykyä johtaa ja innostaa erilaisia ihmisiä niin vapaaehtoisia kuin palkollisia. Sinulla on soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vapaaehtoisjärjestön johtamisesta sekä mahdollisesti myös valmennusosaamista. Omaat tarvittavat taloudelliset taidot seuran johtamiseen mm. osaat tehdä talousarvion ja kassavirtalaskelman sekä seurata niitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä rautaista organisointikykyä.

Eduksi katsomme hyvän kontaktiverkoston yritys- ja järjestökenttään, valmennusosaamisen, kokemuksen esimiestyöstä sekä yleisurheilukilpailujen organisoinnista.

Toiminnanjohtajan tehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä joustavuutta työajoissa.

Hakemukset
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV pyydetään toimittamaan 2.12. mennessä seuran varapuheenjohtajalle: ilkka.pekkala@viipurinurheilijat.fi

Tiedustelut varapuheenjohtaja Ilkka Pekkala, ilkka.pekkala@viipurinurheilijat.fi
Puhelintiedustelut ma-ke klo 9-12, soittoaika sovitaan sähköpostitse.

Työsuhteen laatu:
Työ alkaa: 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Jatkuva työsuhde, 30h/viikko