Aikuisten yleisurheilukoulu

Viipurin Urheilijat panostaa lasten ja nuorten urheilun lisäksi myös aikuisten liikuntaan.

 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Treenit ovat kattaus fysiikka- ja lajiharjoittelua. Yleisurheilulajeja käydään monipuolisesti läpi, ja kunnon kohoaminen on taattua!

Tervetuloa mukaan!

 

Voit harjoitella 1-2 kertaa viikossa, valintasi mukaan:

1 x viikossa                Syyskausi 2.10.2018 - 22.12.2018 120,00€

Treenipäivä joko tiistai tai lauantai

 

2x viikossa                 Syyskausi 2.10.2018 - 22.12.2018 200,00€

Treenipäivät tiistai ja lauantai

 

Kaikki aikuisten yleisurheilukouluun osallistuvat maksavat kausimaksun lisäksi 50€/ vuodessa jäsenmaksua. Maksulla saat käyttöösi seuran tarjoamat etuudet.

 

Harjoitusajat

Tiistaisin klo 18.00-19.30Liikuntamylly, Myllypuro
Lauantaisin klo 13.00-14.30Liikuntamylly, Myllypuro
  

 

Ilmoittautuminen

Olemme ottaneet ilmoittautumisissa käyttöön Paytrail-palvelun. Kausimaksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Mikäli haluat maksaa ilmoittautumisesi liikuntaeduilla (*lisätietoa näistä sivun alalaidassa), olethan yhteydessä seuran nuorisovalmennuspäällikköön Ilkka Pekkalaan (ilkka.pekkala@viipurinurheilijat.fi).

Jos olet tulossa yleisurheilukouluun ensimmäistä kertaa, voit kokeilla treenejä kahdesti ennen toimintaan sitoutumista ja kausimaksun maksamista. Olethan myös tällöin yhteydessä nuorisovalmennuspäällikköön ennakkoon (ilkka.pekkala@viipurinurheilijat.fi).

Ilmoittaudu tästä:
Aikuisten yleisurheilukoulu kevät 2019 (5.1.-27.4.)

 

 

Tiedustelut Viipurin Urheilijoiden toimistolta (toimisto(a)viipurinurheilijat.fi).

 

* Vastaanotamme myös Smartumin liikuntaseteleitä, Virikeseteleitä, TYKY-seteleitä sekä Edenredin mobiilimaksuja ja ePassi-maksuja. Huomioithan, että nämä edut ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman juoksukoulun maksamiseen.
Mikäli haluat maksaa maksusi jollain näistä eduista, ilmoitathan siitä toimistollemme (toimisto(a)viipurinurheilijat.fi) lisäohjeiden saamiseksi.