Usein kysyttyä


KYSYMYS

Voiko harjoituksissa käydä tutustumassa ennen kuin tekee päätöksen osallistumisesta toimintaan?

VASTAUS

Kauden alussa voi lokakuussa tutustua harjoituksiin kahdesti ennen kuin maksaa kausimaksun. Jos aloitat harrastuksen kesken kauden, voit vastaavasti käydä tutustumassa toimintaan kaksi kertaa aloittaessasi harrastuksen.KYSYMYS

Harjoitusryhmien harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa. Voiko lapseni osallistua harjoituksiin vain kerran viikossa? Paljonko harjoittelu tällöin maksaa?

VASTAUS

Lapsi voi osallistua harjoituksiin kerran tai kaksi kertaa viikossa. Harjoittelu maksaa tästä huolimatta ryhmälle määritellyn harjoitusmaksun verran, sillä tilat, ohjaajatarve yms. on joka tapuksessa laskettava maksimiryhmäkoon mukaan.
Yleisurheilusta 2. lajia hakevat vähintään 13-vuotiaita (2009 ja aiemmin syntyneet) pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon sopivan harjoitusmäärän ja madalletun kausimaksun sopimisesta.KYSYMYS

Urheilukoululainen haluaisi lopettaa harrastuksen kesken kauden. Onko jo maksetusta kausimaksusta mahdollista saada hyvitystä?

VASTAUS

Kausimaksusta on mahdollista saada hyvitys ainoastaan yli kuukauden kestävissä loukkantumis- ja sairastumistapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Ole tällöin yhteydessä seuran toimistoon (nuoriso@viipurinurheilijat.fi).