Junioritoiminta

 

Yleisurheilukausi 2018-2019

 

Otamme junioreita mukaan toimintaamme ympäri vuoden! Vaikka kausi on jo pyörähtänyt käyntiin, voi ryhmiimme liittyä edelleen ryhmäkoon sen salliessa. Tervetuloa mukaan seuramme toimintaan!

 

Harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Monet yleisurheilukoululaiset myös kilpailevat aktiivisesti.

Osana ryhmiemme toimintaa opetellaan toimimaan sääntöjen mukaan tasavertaisesti ja turvallisesti ryhmässä. Junioriryhmäläiset harjoittelevat 2-5 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan (katso tarkemmat harjoitusajat ja valittavissa olevat -määrät ryhmäkohtaisilta sivuilta). Tytöt ja pojat harjoittelevat samoissa ryhmissä.

Syys- ja talvikauden harjoitukset pidetään Liikuntamyllyssä ja Itä-Helsingin kouluilla. Kesän aikana harjoitukset järjestetään pääsääntöisesti Heteniitynkentällä, Vuosaaressa.

Viipurin Urheilijoille on myönnetty Tähtiseura -tunnus osoituksena laadukkaasta lasten ja nuorten eteen tehtävästä työstä. Seuran toiminnanjohtaja Tanja Taipale vastaa ryhmien toiminnasta.

 

Kausimaksu

Kattaa koko vuoden elokuusta 2018 syyskuun 2019 puoleen väliin asti. Maksuun sisältyvät ohjatut harjoitukset, pakollinen lisenssi (sis. tapaturmavakuutuksen), VU-tuote ja osallistumismaksut seuran järjestämiin kisoihin sekä PM-, AM- ja SM-kilpailuihin. Kaikki urheilukouluihin osallistuvat maksavat urheilukoulumaksun lisäksi seuran jäsenmaksun (vuonna 2018 lapset 30 €, 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat maksavat urheilijajäsenmaksun, joka vuonna 2018 on 85€. Seuraavan vuoden jäsenmaksujen suuruuden päättää seuran vuosikokous syksyllä).

Ilmoittautua voit myös kesken kauden, tällöin hinta määräytyy aloitusajankohdan mukaan. Hinnat ovat täysmääräiset 30.11. saakka.

Huom Kausimaksua ei palauteta mahdollisissa keskeyttämistapauksissa. Yli kuukauden kestävissä sairaus- ja loukkaantumistapauksissa kausimaksusta on mahdollista saada hyvitystä. Tällöin on seuralle esitettävä lääkärintodistus. Mikäli lapsesi joutuu loukkaantumisen tai sairauden takia olemaan pois harjoituksista yli kuukauden, ole yhteydessä paitsi ryhmän vastuuohjaajaan myös seuran toimistoon hyvityksen saamiseksi.

Vanhempien odotetaan osallistuvan erilaisiin toimitsijatehtäviin (vähintään 1 tehtävä/vuosi/lapsi). Kun kaikki osallistuvat, tehtävien määrä perhettä kohden jää melko vähäiseksi.

 

Lomat ja tauot

Koulujen loma-aikoina (syysloma, joululoma, talviloma) sekä juhlapyhinä (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen) ryhmät eivät pääsääntöisesti kokoonnu. Koulujen oman käytön tai liikuntatiloissa järjestettävien muiden tapahtumien vuoksi satunnaiset vuoroperuutukset ovat mahdollisia. Informoimme näistä ja mahdollisista poikkeusjärjestelyistä ajoissa.

 

Varusteet

Harkkavarustukseksi käy lenkkarit, t-paita ja trikoot, verkkarit tai shortsit. Muista myös juomapullo, sillä harkoissa tulee jano. Mikäli omistat piikkarit, kannattaa ne ottaa mukaan. Koulujen salitiloissa ollaan avojaloin tai käytetään vaaleapohjaisia sisäkenkiä. Liikuntamyllyssä tossuiksi kelpaavat myös tummapohjaiset jalkineet, kunhan ne eivät ole olleet ulkokäytössä.

Kulku Liikuntamyllyyn tapahtuu harjoituksissa syksyn alkupuolella jaettavalla kulkukortilla. Mikäli korttisi katoaa, voit ostaa uuden Liikuntamyllyn lippuluukulla ja pyytää siihen Viipurin Urheilijoiden treeniajat.