Juoksukoulu

Juoksukoulusta uutta puhtia juoksuharrastukseen!

 

Viipurin Urheilijat järjestävät uutuutena kesällä 2018 juoksukoulun kaiken ikäisillä lajista kiinnostuneille - lisätreeniä kaipaavalle junnulle, palloilulajissa kunnostautuneelle juoksutekniikan hiomista kaipaavalle nuorelle tai pitkästä aikaa lenkkipolulle halajavalle on-off liikkujalle.

Harjoitukset pidetään Vuosaaren Heteniitynkentällä ja/tai lähimaastossa. Juoksukouluun voi osallistua kaikki aina lapsista aikuisiin ja myös ilman aiempaa juoksukokemusta. Ryhmät jaetaan iän ja kokemuksen mukaan eri harjoitusryhmiin, joita ohjaavat seuran kokeneet valmentajat. Yksi puolentoista tunnin juoksukoulun harjoituskerta noudattaa viikoittain vaihtuvaa teemaa.

Lasten ryhmissä harjoitellaan kiertävällä syklillä pikajuoksua, aitajuoksua (pika-aitoja sekä pitkiä aitoja) sekä kestävyysjuoksua.
Aikuisten ryhmässä on mahdollista valita, haluaako keskittyä pika- vai kestävyysjuoksuun. Aikuisten juoksukoulussa lähestytään juoksua myös teorian kautta ja osallistujat saavat harjoitusvinkkejä mukaansa kotiin myös kirjallisina.

Aikuisten ryhmissä sinulla on mahdollisuus valita pika/aitajuoksuun painottuva ryhmä tai kestävyysjuoksuun. Molemmissa ryhmissä keskitytään oikeaan juoksutekniikkaan sekä lajiosaamisen kehittymiseen.

Juoksukoulu alkaa maanantaina 7.5. ja viimeinen kerta pidetään maanantaina 25.6. Harjoituskertoja tule yhteensä 8kpl.

Ryhmäjako tehdään ilmoittaumisten perusteella. Ryhmäjaossa otetaan huomioon juoksutausta, harrastaneisuus sekä ikä. Kerrothan siis ilmoittautuessasi hieman itsestäsi, jotta osaamme sijoittaa sinut sopivaan ryhmään! Aikuiset ja lapset harjoittelevat kuitenkin omissa ryhmissään.

Paikka:

  • Vuosaari, Heteniityn urheilukenttä

Aika:

  • Maanantai 7.5. alkaen klo 18.00-19.30

Hinta:

  • Lapset 1x viikossa 75e (VU:n jäsenet 60€)
  • Aikuiset 1x viikossa 95e (VU:n jäsenet 80€)*

 

Ilmoittautumaan pääset tästä

 

Tervetuloa mukaan kesän parhaaseen juoksukouluun!

 

* Vastaanotamme myös Smartumin liikuntaseteleitä, Virikeseteleitä, TYKY-seteleitä sekä Edenredin mobiilimaksuja ja ePassi-maksuja. Huomioithan, että nämä edut ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman juoksukoulun maksamiseen.
Mikäli haluat maksaa maksusi jollain näistä eduista, ilmoitathan siitä toimistollemme (toimisto(a)viipurinurheilijat.fi) lisäohjeiden saamiseksi.