Craft-seuravaatetilaus marraskuun aikana!

3.11.2022

Uusi seuravaatetilaus tulee tehdä marraskuun aikana 2022! Näin saamme kilpailuasut tuleviin hallikilpailuihin. Toimituksissa on ollut viivettä, mutta tilausaikataulu on nyt selvitetty Craftilta ja toiveena tuli tehdä tilaus nyt marraskuun aikana!


Viipurin Urheilijoiden virallinen seuravaatetoimittaja on kaudesta 2022 eteenpäin Craft. Noname. Vaatetilaukset voi tehdä Intersport Suomenojan seurakaupasta osoitteesta: https://seurakauppa.intersport.fi/mallisto/viipurin-urheilijat/seuramallisto/

Huomioithan, että mestaruuskilpailusääntöjen mukaan urheilijan tulee SM-kilpailuissa kilpailla seuran edustusasussa. Mikäli olet/lapsesi on SM-tasolla ja tarvetta seuravaatteille on, ottakaa yhteyttä seuran toimistoon.


Junioritasolla SM-kilpailuja järjestetään 14-vuotiaiden sarjasta ylöspäin (vuonna 2021  2007 ja sitä aiemmin syntyneet) ja SM-viesteihin saa osallistua 12 vuotta täyttävät urheilijat (vuonna 2021: 2009 ja sitä aiemmin syntyneet). Myös muissa kilpailuissa on hyvä käyttää seuran edustusasua.