Seurakuvaukset 9.1. & 13.1.

4.1.2024

Tiistaina 9.1. ja lauantaina 13.1. kuvataan VU:n seurakuvat harjoitusten aikana Myllypuron liikuntahallilla.

Jokaisella kuvattavalla lapsella tulee olla kuvauslupa mukana vanhemman allekirjoituksella varustettuna. Kuvauslupia jaettiin eilen harjoituksissa ja jaetaan myös lauantain treeneissä. Lupia on jaossa myös vielä kuvauspäivinä.

Kuvausaikataulu ryhmittäin:

Tiistai 9.1:

5-7-vuotiaiden ryhmä klo 18.10
9-vuotiaiden ryhmä klo 18.40
13-15-vuotiaiden Nuorisovalmennusryhmä klo 19.10
Kestävyysryhmä klo 19.10


Lauantai 13.1.

11-vuotiaiden ryhmä klo 12.40
13-17-vuotiaiden ryhmät klo 13.10
Nuorisovalmennusryhmät klo 13.40
Anatolin Nuorisovalmennusryhmä klo 13.40

  

Kuvauspaikkana Myllypuron liikuntahalli ja tarkka sijainti tarkentuu vielä ennen kuvauksia. Kuitenkin pysymme yleisurheilualueella.

Express-Kuva hoitaa kuvauksen!

"OY Express-Kuva Oy on nuorisourheilua ja koulukuvausta tekevä yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Express-kuva on osa pohjoismaista konsernia, jolla on toimipaikat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Express-kuva on yksi Pohjoismaiden suurimmista urheilukuvausta tekevistä yrityksistä, ja he kuvaavat vuosittain yli 200 000 urheilijaa ja oppilasta.

Noin viikon kuluttua kuvauksesta vanhemmat saavat tekstiviestillä tai sähköpostilla tunnukset verkkopalveluumme. Verkkopalvelussa voi katsella kaikkia otettuja kuvia. Sieltä löytyy myös suuri valikoima erilaisia kuvakokoja sisältäviä arkkeja, joista voi rakentaa juuri haluamansa kuvat.

Jos samasta perheestä on useampi kuvattava, voidaan verkkopalvelussa yhdistää samalle käyttäjälle kaikki perheen kuvatut henkilöt. Tämä mahdollistaa myös kaikkien kuvattujen yhdistämisen vaikka yhdelle kuva-arkille, jolloin saadaan todella edullisesti kuvia kaikista perheen kuvatuista.
Verkkopalvelustamme voi tilata myös muita kuvatuotteita, kuten mukeja, kännykkäkuoria ym.

Itse kuvaustilanne on täysin ilmainen ja jokainen voi halutessaa tilata itselleen kuvamateriaalia. Seura saa käyttöönsä kuvat digitaalisessa muodossa."

Pukeuduthan kuvauspäivänäsi VU:n seuravaatteisiin!

Tervetuloa seurakuvauksiin!