Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Kaksi osakilpailua on nyt takana ja Viipurin Urheilijoiden sijoitus oli tämän vuoden Vattenfall seuracupissa hienosti kolmenkymmenen joukossa! Tänä vuonna sijoitus on 29. pistein 17530, kun vuosi sitten 37. pistein 10165. Nousu on ollut huimaa, pistesaalis lähestulkoon tuplaantui.
HCM2015 juostaan lauantaina. Tapahtumassa jaetaan perinteisesti kaikille juoksijoille mitalit Olympiastadionin maalissa. Mitaleita varten tarvitaan siis jakajia, jotka ovat maaliin tulon jälkeen juoksijoita vastassa.
Vattenfall seuracupin toinen osakilpailu kisattiin maanantaina 3.8. vantaan Hiekkaharjun kentällä. Viipurin Urheilijoiden joukkue keräsi erinomaisen pistesaldon ja radalla nähtiin runsaasti iloisia ilmeitä, onnistumisia ja ennätyksiä. Nähtiinpä yksi VUlaisen tekemä kenttäennätyskin, kun Julia Raunio juoksi tyttöjen 13-vuotiaiden 800 metrillä hyvän ajan 2.32,05.
Maanantaina kilpailtiin Pukinmäen urheilukentällä toiset Silja Line Seurakilpailut. Sää suosi osanottajia ja innokkaita nuoria urheilijoita olikin runsain määrin.
Viipurin Urheilijat järjestävät toisen Silja Line Seurakisan maanantaina 27.7 Pukinmäen urheilukentällä alkaen klo 18.00.
Vattenfall-seuracupin toinen osakilpailu lähestyy. Laita päivämäärä kalenterisiin, seura valitsee joukkueen ja infoaa valinnoista lähipäivinä. Ilmoita mahdollisimman pian, mikäli ET pääse osallistumaan kilpailuihin!
RSS ATOM