Aikuiset

Aikuisten harrastajaryhmä
Ryhmän toiminta on tarkoitettu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Treenit ovat kattaus fysiikka- ja lajiharjoittelua. Yleisurheilulajeja käydään monipuolisesti läpi, ja kunnon kohoaminen on taattua! Ryhmässä on myös mahdollisuus painottaa omaa harjoittelua erityisesti pika- ja kestävyysjuoksuun.

Kaikilla ryhmään osallistuvilla on oikeus osallistua seuran omiin kilpailuihin ja alueen mestaruuskilpailuihin. Kaikilla yli 30-vuotiailla on myös mahdollisuus osallistua Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) kilpailuihin. SAUL:n kisoissa on omat osallistumismaksunsa jotka eivät sisälly harrasteryhmän maksuun.

Hinnat kaudelle 2023-2024:
1 x viikossa 479,00 euroa 
2 x viikossa 549,00 euroa 
3 x viikossa 583,00 euroa 


Valmentajat:

Hannes Alarotu (tiistai) ja Iiro Hietamäki (lauantai)

Kaikki aikuisten harrastajaryhmään osallistuvat maksavat harjoittelumaksun lisäksi 50 euron jäsenmaksun, joka maksetaan vain kerran harjoitusvuoden aikana. Maksulla saat myös käyttöösi seuran tarjoamat etuudet.

Aikuisten harrastajaryhmään osallistuville hankitaan kaikille SUL:n kilpailulisenssi, mutta se ei sisällä Sporttiturvan vakuutusta. Mikäli haluat vakuutuksen seuran kautta, olethan yhteydessä toimistoomme.

Harjoitusajat

ti 18.00-19.30 Liikuntamylly, Myllypuro
(pe 18.00-19.30 Liikuntamylly, Myllypuro)
la 12.30-14.00 Liikuntamylly, Myllypuro


Ulkokausi:
ti 18.00-19.30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä
to 18.00-19.30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä
(pe 18.00-19.30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä)

Lisätietoja SUL:n Sporttiturvasta

Jos et ole ollut toiminnasssamme aiemmin mukana, voit kokeilla treenejä kahdesti ennen toimintaan sitoutumista ja kausimaksun maksamista. Ilmoittaudu silloin sähköpostilla: sanna.saarman@viipurinurheilijat.fi


Kahden kokeilukerran jälkeen sinun tulisi ilmoittautua yllä mainittuun varsinaiseen aikuisten harrastajaryhmään, josta tietosi menevät yleisurheilurekisteriin.

Vastaanotamme myös Smartumin liikuntaseteleitä, Virikeseteleitä, TYKY-seteleitä sekä Edenredin mobiilimaksuja ja ePassi-maksuja. Huomioithan, että nämä edut ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman harjoittelun maksamiseen. Mikäli haluat maksaa maksusi jollain näistä eduista, ilmoitathan siitä toimistollemme lisäohjeiden saamiseksi.

Talkoovastuu:
Jokaisen harrastajaryhmän jäsenen vastuulla on toimia talkoolaisena vähintään kahdessa (2) seuran järjestämässä tapahtumassa kauden 2023-2024 aikana.

Lisätietoja: toimisto@viipurinurheilijat.fi