Aikuiset

Aikuisten harrastajaryhmä
Ryhmän toiminta on tarkoitettu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Treenit ovat kattaus fysiikka- ja lajiharjoittelua. Yleisurheilulajeja käydään monipuolisesti läpi, ja kunnon kohoaminen on taattua! Ryhmässä on myös mahdollisuus painottaa omaa harjoittelua erityisesti pika- ja kestävyysjuoksuun.

Kaikilla ryhmään osallistuvilla on oikeus osallistua seuran omiin kilpailuihin ja alueen mestaruuskilpailuihin. Kaikilla yli 30-vuotiailla on myös mahdollisuus osallistua Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) kilpailuihin. SAUL:n kisoissa on omat osallistumismaksunsa jotka eivät sisälly harrasteryhmän maksuun.

Hinnat kesäkaudelle 2021
1 x viikossa 188,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu
2 x viikossa 213,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu
3 x viikossa 263,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu

Kaikki aikuisten harrastajaryhmään osallistuvat maksavat harjoittelumaksun lisäksi 50 EUR jäsenmaksun, joka maksetaan vain kerran harjoitusvuoden aikana. Maksulla saat myös käyttöösi seuran tarjoamat etuudet.

Ilmoittautuminen
Toiminnassa jo mukana oleville on erilliset ilmoittautumislinkit: 

Harrastajaryhmä aikuiset: 1 harjoitus / 2 harjoitusta / 3 harjoitusta viikossa

Aikuisten harrastajaryhmään osallistuville hankitaan kaikille SUL:n kilpailulisenssi, mutta se ei sisällä Sporttiturvan vakuutusta. Mikäli haluat vakuutuksen seuran kautta, olethan yhteydessä toimistoomme.

Harjoitusajat
Ulkokausi:
TI 18:00-19:30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä
TO 18:00-19:30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä
(PE 18:00-19:30 Vuosaari, Heteniityn Urheilukenttä)

Hallikausi:
TI 18:00-19:30 Liikuntamylly, Myllypuro
(PE 18:00-19:30 Liikuntamylly, Myllypuro)
LA 12:30-14:00 Liikuntamylly, Myllypuro

Lisätietoja SUL:n Sporttiturvasta
Vakuutuksen voi hankkia myös SAUL:n kautta: 

Jos et ole ollut toiminnasssamme aiemmin mukana, voit kokeilla treenejä kahdesti ennen toimintaan sitoutumista ja kausimaksun maksamista. Ilmoittaudu silloin alkuun tästä.
Kahden kokeilukerran jälkeen sinun tulisi ilmoittautua yllä mainittuun varsinaiseen aikuisten harrastajaryhmään, josta tietosi menevät yleisurheilurekisteriin.

Vastaanotamme myös Smartumin liikuntaseteleitä, Virikeseteleitä, TYKY-seteleitä sekä Edenredin mobiilimaksuja ja ePassi-maksuja. Huomioithan, että nämä edut ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman harjoittelun maksamiseen. Mikäli haluat maksaa maksusi jollain näistä eduista, ilmoitathan siitä toimistollemme lisäohjeiden saamiseksi.

Talkoovastuu:
Jokaisen harrastajaryhmän jäsenen vastuulla on toimia talkoolaisena vähintään kahdessa (2) seuran järjestämässä tapahtumassa kauden 2020-2021 aikana.

Lisätietoja: toimisto@viipurinurheilijat.fi