Yleisurheilun kausi 2024

VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT, HINTA PÄIVITTYY JÄLJELLÄ OLEVIEN HARJOITUSKUUKAUSIEN MUKAAN!

 

SUOMISPORTISSA ON HINNAT AJALLE KESÄ-SYYSKUU 2024!

 

MENEILLÄÄN OLEVA KAUSI JATKUU AINA SYYSKUUN LOPPUUN ASTI 2024. 

 

Meille uudet harrastajat voivat ilmoittua ympäri vuoden! Tervetuloa mukaan seuramme laadukkaaseen toimintaan!


Harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Kilpailuihin saa osallistua oman mielen, mielenkiinnon ja tavoitteiden mukaan.

Harjoitusryhmissä opetellaan toimimaan yksilöinä, pienryhmissä, ikäsarjan joukkueena, sekä sääntöjen mukaan tasavertaisesti ja turvallisesti. Junioriryhmäläiset harjoittelevat 2-5 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan (katso tarkemmat harjoitusajat ja valittavissa olevat -määrät ryhmäkohtaisilta sivuilta). Tytöt ja pojat harjoittelevat samoissa ryhmissä.

Syys- ja talvikauden harjoitukset pidetään Liikuntamyllyssä, Eläintarhan tunnelissa ja Itä-Helsingin kouluilla. Kesän aikana harjoitukset järjestetään ryhmästä riippuen Heteniitynkentällä Vuosaaressa ja Eläintarhan urheilukentällä.

Viipurin Urheilijoille on myönnetty Tähtiseura -tunnus osoituksena laadukkaasta lasten ja nuorten eteen tehtävästä työstä.

 

Kausimaksu

Kattaa lokakuusta 2023 syyskuun 2024 loppuun. Maksuun sisältyvät ohjatut harjoitukset, pakollinen lisenssi, VU-tuote ja osallistumismaksut seuran järjestämiin kisoihin sekä PM-, AM- ja SM-kilpailuihin. Kaikki Urheilukoulumaksuihin sisältyy myös jäsenmaksun, lapset 30€.

Ilmoittautua voit myös kesken kauden, tällöin hinta määräytyy aloitusajankohdan mukaan. Hinnat ovat täysmääräiset 30.11. saakka.

Huom! Kausimaksua ei palauteta mahdollisissa keskeyttämistapauksissa. Yli kuukauden kestävissä sairaus- ja loukkaantumistapauksissa kausimaksusta on mahdollista saada hyvitystä. Tällöin on seuralle esitettävä lääkärintodistus. Mikäli lapsesi joutuu loukkaantumisen tai sairauden takia olemaan pois harjoituksista yli kuukauden, ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan ja seuran toimistoon hyvityksen saamiseksi.

Vanhempien odotetaan osallistuvan erilaisiin talkootehtäviin (vähintään 2 tehtävää/lapsi/vuosi). Kun kaikki osallistuvat, tehtävien määrä perhettä kohden jää melko vähäiseksi. Talkootyö on antoisaa sosialisointia mukavassa ilmapiirissä, monelle se onkin oiva vastapaino hektiselle työelämälle.

 

Lomat ja tauot

Koulujen loma-aikoina (syysloma, joululoma, talviloma) sekä juhlapyhinä (itsenäisyyspäivä, pääsiäinen) harjoitukset pyritään järjestämään liikuntapaikkojen aukioloaikojen mukaisesti, jotta halukkaat pääsevät harjoittelemaan itselleen sopivina aikoina. Ryhmien harjoitusohjelmaan sijoittuu myös harjoituskausien välisiä lyhyitä lepojaksoja (1-2 vkoa), joista oma valmentaja infoaa erikseen. 

Lepojakson aikana on tarkoituksena antaa kropan levätä ja valmistautua seuraavan kauden harjoituksiin. Koulujen oman käytön tai liikuntatiloissa järjestettävien muiden tapahtumien vuoksi satunnaiset vuoroperuutukset ovat mahdollisia. Informoimme näistä ennakkoon, sekä mahdollisista poikkeusjärjestelyistä.

 

Varusteet

Harkkavarustukseksi käy lenkkarit, t-paita ja trikoot, verkkarit tai shortsit. Muista myös juomapullo, sillä harkoissa tulee jano. Mikäli omistat piikkarit, kannattaa ne ottaa mukaan. Koulujen salitiloissa ollaan avojaloin tai käytetään vaaleapohjaisia sisäkenkiä. Liikuntamyllyssä tossuiksi kelpaavat myös tummapohjaiset jalkineet, kunhan ne eivät ole olleet ulkokäytössä.

Kulku Liikuntamyllyyn tapahtuu harjoituksissa syksyn alkupuolella jaettavalla kulkukortilla. Mikäli korttisi katoaa, voit ostaa uuden Liikuntamyllyn lippuluukulla ja pyytää siihen Viipurin Urheilijoiden treeniajat.

Eläintarhan tunnelin harjoituksiin osallistuvia infotaan kauden aikana erikseen.