Yleisurheilukoulu 2006-2019
syntyneille

VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT, HINTA PÄIVITTYY JÄLJELLÄ OLEVIEN HARJOITUSKUUKAUSIEN MUKAAN: 

HUHTIKUU-SYYSKUU 2025!


SUOMISPORTISSA ON HINNAT AJALLE HUHTI-SYYSKUU 2024!


Ryhmien harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Vähitellen yleisurheilukoulusta voi kehittyä myös kilpailemista käsittävä nousujohteinen yleisurheiluharrastus.

Ryhmäläisiä kannustetaan harrastamaan muitakin liikuntalajeja. Osana toimintaa opetellaan myös toimimaan sääntöjen mukaan tasavertaisesti ja turvallisesti ryhmässä sekä parin kanssa.

Yleisurheilukoululaiset harjoittelevat vähintään kahdesti viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoituskertoja voi halutessaan valita myös enemmän (tiedot ryhmien alla). 5-7 vuotiaiden yleisurheilukoulun ryhmät harjoittelevat 60 min kerrallaan. 

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu 2009-2018 syntyneille lapsille. Ryhmien toimintaan voi ilmoittautua mukaan ympäri vuoden. Jos alla mainitut harjoitusajat tai -paikat eivät jostain syystä sovi, ota yhteyttä toimistoomme: nuoriso@viipurinurheilijat.fi

Talkoovastuu:

Jokaisen yleisurheilukoululaisen vanhemman vastuulla on toimia talkoolaisena vähintään kahdessa (2) seuran järjestämässä tapahtumassa kauden 202-2023 aikana (2 talkoovuoroa/lapsi/vuosi). Vanhemmat lapset voivat myös itse olla mukana auttamassa monessa eri tapahtumassa.