Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

JUOKSE, HYPPÄÄ, HEITÄ! - KESÄYLEISURHEILUKOULU STARTTAA TAAS! Koulu on tarkoitettu 6-15-vuotiaille lapsille urheilu- ja liikuntataustasta riippumatta. Voit siis osallistua ilman aiempaa liikuntaharrastusta, toisen urheilulajin harrastajana, tai jo yleisurheilua harrastavana urheilijana. Koulu sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille lapsille, sekä tarjoaa monipuolisia liikunnallisia haasteita ja virikkeitä kesään. Vähemmän liikuntaa harrastaneet saavat uusia kokemuksia liikunnan saralta ja edistyneemmät urheilijat saavat monipuolisuutta ja uusia ideoita harjoitteluun.
Tammi-helmikuun aikana VU:n urheilijat ovat olleet aktiivisesti mukana monessa eri kilpailussa. Eri ikäluokissa on ollut havaittavissa reipasta kilpailuhenkeä ja uudetkin kisaajat on otettu hienosti mukaan eri joukkueisiin.
8.12. seuran 100-vuotisjuhlissa jaettiin huomionosoituksia useille seura-aktiiville. Seuran korkein huomionosoitus Nisse Hagman -mitali (nr. 28 ja 29) jaettiin Harri Holmbergille ja Esko Peltoselle. SUL:n korkeimman huomionosoituksen, kultaisen ansiomerkin ruusukkein sai Jorma Lahtinen ja OKM:n ansiomitali jaettiin väistyvälle puheenjohtajalle Taina Vilénille. Kiitämme kaikkia seuran eteen töitä tehneitä ja onnittelemme palkittuja!
RSS ATOM