Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Tammi-helmikuun aikana VU:n urheilijat ovat olleet aktiivisesti mukana monessa eri kilpailussa. Eri ikäluokissa on ollut havaittavissa reipasta kilpailuhenkeä ja uudetkin kisaajat on otettu hienosti mukaan eri joukkueisiin.
8.12. seuran 100-vuotisjuhlissa jaettiin huomionosoituksia useille seura-aktiiville. Seuran korkein huomionosoitus Nisse Hagman -mitali (nr. 28 ja 29) jaettiin Harri Holmbergille ja Esko Peltoselle. SUL:n korkeimman huomionosoituksen, kultaisen ansiomerkin ruusukkein sai Jorma Lahtinen ja OKM:n ansiomitali jaettiin väistyvälle puheenjohtajalle Taina Vilénille. Kiitämme kaikkia seuran eteen töitä tehneitä ja onnittelemme palkittuja!
VU:n 100-vuotisjuhlissa lauantaina 8.12. jaettiin kauden parhaiden palkinnot sekä nuorisolle että aikuisille. Alla lista palkintuista perusteluineen. Onnea kaikille palkituille!
Eilen tiistaina kisailtiin syksyn ensimmäiset Silja Line Seurakisat oman treenivuoron aikana Helsingin Liikuntamyllyssä. Menoa ja vilskettä oli riittämiin pikajuoksun ja pituushypyn merkeissä. Kisaan osallistui 125 lasta ja nuorta, joista vajaat 10 seuramme ulkopuolelta. Pari aikuisten yleisurheilukoulunkin urheilijaa rohkeni harjoittamaan taitojaan pikajuoksussa.
RSS ATOM