Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Viikonlopun kilpailuissa nähtiin runsaasti VU:n urheilijoita eri lajeissa. Porin Karhuhallissa pituushyppääjä Arttu Halmela ponkaisi tuloksen 752 nousten samalla lajin tämänhetkiseksi tilaston kakkoseksi. Myllypuron 15-vuotisjuhlakilpailuissa taasen juoksuradoilla nähtiin paljon hienoja VU-laisten tekemiä suorituksia. Miesten 60 metrin kahdessa finaalierässä oli mukana kolme VU:n sprintteriä!
Helmikuun tiedote luettavissa täältä.
Hallikausi on oiva kunnon mittaus keskellä talven harjoituksia. VU:n juniorit ovat jo kilpailleet pitkin talvea menestyksekkäästi ja nyt avaavat kilpailukautensa myös seuran aikuisurheilijat. Viikonloppuna kilpailevat muun muassa Porissa Arttu Halmela ja Mikael Vilèn, Myllypuron 15-vuotisjuhlakilpailuissa Teemu Poikela, Julius Kasule sekä Nina Chydenius ja Henni Tofferi.
NÅIDin junnukilpailut keräsivät mukavan joukon VU-laisia kilpailijoita radalle. Omia ennätyksiä rikottiin runsaasti ja kirkkaimpana Julia Raunion seuraennätys T13 1000 metrin juoksussa ajalla 3.11.74!
Urheiluvuosi 2015 käynnistyi VU:n osalta hienosti!
Helsingin piirin junnuviestit juostaan sunnuntaina 18.1. klo 15.00 alkaen Liikuntamyllyssä. Viipurin Urheilijoiden joukkueet löytyvät liitteestä. Joukkueet on koottu kilpailumenestyksen ja meille ilmoitetun osallistumishalukkuuden perusteella. Listassa on muutamia nimiä, joiden kohdalla osallistuminen on jäänyt vielä hieman epäselväksi. Yritämme järjestää kisapaikalla niin, että mahdollisimman moni ilmoitetuista pääsee juoksemaan ainakin yhden matkan.
Joulutauko on pian takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Harjoitukset jatkuvat jälleen normaalisti lauantaina 10.1 klo 13.00 kaikilla ryhmillä. Poikkeuksena tähän ovat Kilparyhmät, jotka aloittavat jo perjantaina 9.1. Myös Puotilan ala-aste starttaa aiemmin, eli torstaina 8.1.
RSS ATOM