Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Urheiluvuosi 2015 käynnistyi VU:n osalta hienosti!
Helsingin piirin junnuviestit juostaan sunnuntaina 18.1. klo 15.00 alkaen Liikuntamyllyssä. Viipurin Urheilijoiden joukkueet löytyvät liitteestä. Joukkueet on koottu kilpailumenestyksen ja meille ilmoitetun osallistumishalukkuuden perusteella. Listassa on muutamia nimiä, joiden kohdalla osallistuminen on jäänyt vielä hieman epäselväksi. Yritämme järjestää kisapaikalla niin, että mahdollisimman moni ilmoitetuista pääsee juoksemaan ainakin yhden matkan.
Joulutauko on pian takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Harjoitukset jatkuvat jälleen normaalisti lauantaina 10.1 klo 13.00 kaikilla ryhmillä. Poikkeuksena tähän ovat Kilparyhmät, jotka aloittavat jo perjantaina 9.1. Myös Puotilan ala-aste starttaa aiemmin, eli torstaina 8.1.
Harjoitukset ovat nyt ansaitulla joulutauolla, yhteisten treenien alkaessa taas tammikuussa. Loman aikana on kuitenkin hyvä käydä ulkoilemassa ja liikkumassa.
Keskiviikkona juhlittiin Viipurin Urheilijoiden kauden päätöstä ja paikalle saapuikin ilahduttavan suuri joukko urheilukoululaisia, lapsia ja vanhempia. Mukavan yhdessäolon sekä joulupukin vierailun lomassa jaettiin myös Nuorisourheilun palkintoja kaudella 2014 aktiivisesti mukana olleilla ja kilpailuissa pärjänneille nuorille urheilijoille.
Alueellinen pääkaupunkiseudun keihäskoulu starttaa Liikuntamyllyssä perjantaina 9.1. kokeneiden keihäsvalmentajien vetämänä.
VU:n urheilukoulupaidat ovat saapuneet ja paidat ovat jaossa tämän viikon harjoituksissa. Omasi voit pyytää ryhmän ohjaajalta. Samalla saat myös seuran jäsenkortin.
RSS ATOM