Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Harjoitukset ovat nyt ansaitulla joulutauolla, yhteisten treenien alkaessa taas tammikuussa. Loman aikana on kuitenkin hyvä käydä ulkoilemassa ja liikkumassa.
Keskiviikkona juhlittiin Viipurin Urheilijoiden kauden päätöstä ja paikalle saapuikin ilahduttavan suuri joukko urheilukoululaisia, lapsia ja vanhempia. Mukavan yhdessäolon sekä joulupukin vierailun lomassa jaettiin myös Nuorisourheilun palkintoja kaudella 2014 aktiivisesti mukana olleilla ja kilpailuissa pärjänneille nuorille urheilijoille.
Alueellinen pääkaupunkiseudun keihäskoulu starttaa Liikuntamyllyssä perjantaina 9.1. kokeneiden keihäsvalmentajien vetämänä.
VU:n urheilukoulupaidat ovat saapuneet ja paidat ovat jaossa tämän viikon harjoituksissa. Omasi voit pyytää ryhmän ohjaajalta. Samalla saat myös seuran jäsenkortin.
Joulutauko kolkuttelee ovelle ja vuoden viimeiset harjoitukset pidetään tiistaina 16.12 viikolla 51.
Lauantain seurakilpailut keräsivät runsaasti innokkaita kilpailijoita. Tästä voit lukea kaikki tulokset.
Marrashalleissa jatkui sunnuntaina tuttu tahti. VU:n junnut tekivät liukuhihnalta omia ennätyksiään.
Itsenäisyyspäivänä 6.12 Liikuntamylly on kiinni, mikä tarkoittaa sitä että harjoitukset on myös peruttu siltä päivältä. Treenit pidetään tiistaina 2.12 normaalista ja seuraavan kerran tiistaina 9.12 klo 17.30-19.00.
Lauantaina 29.11. treeneissä järjestetään seurakisat, johon kaikki juniorimme ovat tervetulleita.
RSS ATOM