VU:lle mitaleita SM-Viesteistä ja Masters-sarjoista EM-kulta!

9.9.2019

VU:n pojat nappasivat viikonloppuna Ylivieskan SM-Viesteistä 3 SM-mitalia monen "kuivan" vuoden jälkeen. Viitteitä tulevasta nähtiin jo Helsingissä 2016, Tampereella 2017 ja Mikkelissä 2018, VU:n viestijoukkueiden kehitys on ollut tasaisen lupaavaa.

Kun yhdistetään innokkuus, positiivisuus, pitkäjänteinen harjoittelu, osaava valmennus, hyvä ryhmä- ja seurahenki, ahkeroivat seuratoimijat, reippaat talkoolaiset, loistavat yhteistyökumppanit, ripaus huumoria ja aurinkoinen sää, niin tuloksena on hienoja yhteisiä saavutuksia. VU:ssa yhteishenki on kuluneella kaudella ollut mitä parhain! Erään vapaapainin olympiavoittajan ja maailmanmestarin sanoja vapaasti lainaten: "Mitaleita ei oikeasti tehdä metalleista. Ne on tehty hiestä, päättäväisyydestä ja vaikeasti saatavilla olevasta aineosasta nimeltä sisu." Se kuvastaa hyvin VU:n toimintaa ja nuorten harjoittelua viimeisien vuosien ajalta.

LA 7.9 - SU 8.9 Ylivieska
P15 4x100m 2. Henri Korhonen, Iivo Hämäläinen, Mortti Metsäkoivu, Miska Koponen 46,01
P15 4x80m aj 3. Mortti Metsäkoivu, Aapeli Hatanpää, Samuel Koski, Iivo Hämäläinen 46,80
P15 4x800m 3. Sajan Irincheev, Aapeli Hatanpää, Aleksi Nokkanen, Miska Koponen 8.53,33

VU onnittelee poikia monen vuoden uurastuksesta, maltti on valttia!!!Sisusta voidaan puhua myös Janne Harjun kohdalla. Vuodet vierivät, kolhuja kertyy, mutta mies on edelleen hyppykunnossa. Jannelle Masters sarjassa kolmiloikan Euroopan Mestaruus M35 ikäluokassa Italian Venetsiassa torstaina 5.9 tuloksella 14,05.


Sisukasta toimintaa! VU onnittelee Jannea mahtavasta saavutuksesta!!!