Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Seuran toimisto on lomalla 19.12.-7.1. välisen ajan. Viipurin Urheilijat toivottaa kaikille jäsenilleen mukavaa ja rauhaisaa joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2018!
VU:n joulujuhlissa kuultiin jälleen seuran nuorien soittamana kaunista joulumusiikkia, laulettiin ja nautittiin jouluherkuista. Perinteiseen tapaan myös kauden parhaita palkittiin.
Kauden ensimmäisissä seurakisoissa ilahduttavan monta osallistujaa - mukana sekä uusia että jo hieman tottuneempia kisaajia. Seuraavissa seurakisoissa tonttuillaan, kun vuorossa ovat tonttuviestit 16.12. Suurkiitos toimitsijatehtäviin osallistuneille vanhemmille!
Eilen käytiin kauden 2016-2017 viimeiset Silja Line -seurakisat. Varma syksyn merkki on paitsi vuorokausia putkeen kestävä sade myös maastokisat. Ohessa eilisten maastojen tulokset.
Eilinen kisasää noudatteli Suomen tämän kesä kelejä, eli sekä kisaajat että toimitsijat kastuivat. Tämä ei kuitenkaan haitannut tunnelmaa ja tuloksetkin olivat jälleen mainioita! Tiukkasta aikataulustakin jäätiin vain vähän, joten tästä ulkokauden onnistuneesta päätöksestä on nyt sopiva siirtyä ansaitulle parin viikon tauolle. Kausi 2017-2018 starttaa Liikuntamyllyssä 19.9.
Viipurin Urheilijoiden urheilijat Henni Tofferi ja Arttu Pajulahti on valittu tulevana viikonloppuna käytävään Ruotsiotteluun. Kamppailu käydään tänä vuonna Tukholmassa.
14-15 -vuotiaat kamppailevat SM-mitaleista viikonloppuna, Raaseporissa ja 16-17 -vuotiaat vastaavasti Iisalmessa. Raaseporissa kisat alkoivat VU:n osalta tänään hienosti pistesijalla ja Iisalmessa finaalipaikalla.
Tämän viikon torstain (24.8.) treenit on kaikkien ryhmien osalta siirretty pidettäviksi Heteniitynkentän lähistön maastossa. Heteniitynkenttä on torstaina varattu muuhun toimintaan ja treenimme kentällä peruttu.
Seuracupin toinen osakilpailu kilpaillaan keskiviikkona 9.8. Vantaan Hiekkaharjussa klo 17:30 alkaen. Alla koottuna kisaohjeita sekä VU:n lopullinen joukkue kilpailuun.
Kesän kolmannet seurakisat tarjosivat monille jännittäviä hetkiä, kun juoksulajina eilen oli, aivan pienimpiä urheilijoita lukuun ottamatta, aitajuoksu. Lisäksi kisailtiin keihäänheitossa, kuulantyönnössä sekä pituushypyssä. Tulokset ohessa.
RSS ATOM