Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Eilinen kisasää noudatteli Suomen tämän kesä kelejä, eli sekä kisaajat että toimitsijat kastuivat. Tämä ei kuitenkaan haitannut tunnelmaa ja tuloksetkin olivat jälleen mainioita! Tiukkasta aikataulustakin jäätiin vain vähän, joten tästä ulkokauden onnistuneesta päätöksestä on nyt sopiva siirtyä ansaitulle parin viikon tauolle. Kausi 2017-2018 starttaa Liikuntamyllyssä 19.9.
Viipurin Urheilijoiden urheilijat Henni Tofferi ja Arttu Pajulahti on valittu tulevana viikonloppuna käytävään Ruotsiotteluun. Kamppailu käydään tänä vuonna Tukholmassa.
14-15 -vuotiaat kamppailevat SM-mitaleista viikonloppuna, Raaseporissa ja 16-17 -vuotiaat vastaavasti Iisalmessa. Raaseporissa kisat alkoivat VU:n osalta tänään hienosti pistesijalla ja Iisalmessa finaalipaikalla.
Tämän viikon torstain (24.8.) treenit on kaikkien ryhmien osalta siirretty pidettäviksi Heteniitynkentän lähistön maastossa. Heteniitynkenttä on torstaina varattu muuhun toimintaan ja treenimme kentällä peruttu.
Seuracupin toinen osakilpailu kilpaillaan keskiviikkona 9.8. Vantaan Hiekkaharjussa klo 17:30 alkaen. Alla koottuna kisaohjeita sekä VU:n lopullinen joukkue kilpailuun.
Kesän kolmannet seurakisat tarjosivat monille jännittäviä hetkiä, kun juoksulajina eilen oli, aivan pienimpiä urheilijoita lukuun ottamatta, aitajuoksu. Lisäksi kisailtiin keihäänheitossa, kuulantyönnössä sekä pituushypyssä. Tulokset ohessa.
Espanjan Sierra Nevadassa heinäkuun alussa 810 ponnistanut Viipurin Urheilijoiden Arttu Pajulahti on valittu Lontoon MM-kisajoukkueeseen rankingsijoituksen perusteella.
Myös kesän toisissa Silja Line -seurakisoissa saatiin nauttia lämmöstä ja auringosta. Tällä kertaa kisaamaan innostuivat paitsi junnut, myös aikuisten yleisurheilukoululaiset. Kumpien hymyt olivat herkemmässä on vaikea arvioida, (epävirallisia) ennätyksiä kun kummassakin ryhmässä tuli roppa kaupalla! Ohessa tulokset eilisillan kisoista.
Näillä näkymin Lontoon MM-kilpailuihin matkaava pituushyppääjä Arttu Pajulahti palasi mitalikantaan Kalevan Kisoissa parin vuoden tauon jälkeen, kun hän ponnisti tuloksella 788 SM-hopealle Seinäjoella lauantaina.
Kalevan Kisat urheillaan Seinäjoella 20-23.7. VU lähettää matkaan seitsemän urheilijan iskukykyisen joukkueen. Ohessa pientä ennakkoa kisoista!
RSS ATOM