Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Olen lomalla 5.-15.10. välisen ajan. Loman aikana harjoitukset ovat normaalisti ja paikalla ovat muut ohjaajat ja valmentajat. Oman ryhmäni treenit sovin asianosaisten kanssa. Lomani aikana voitte olla kiireellisissä asioissa yhteydessä Ville Hyväriseen: ville.hyvarinen@viipurinurheilijat.fi Harjoituksissa vastaava henkilö tiistaisin: Ville Hyvärinen ja lauantaisin: Ronja Päivärinta.
Kaikki tulokset nähtävissä täältä: http://www.paakaupunkijuoksu.fi/tulokset/
Järjestämme kaikille kilparyhmäläisille ja aktiivisesti kisoissa käyneille nuorille urheilijoillemme kauden päätöstilaisuuden Liikuntamyllyn sauna/uima-allastiloissa tiistaina 4.10 klo 19-21.
Muistutus vielä huomisesta tapahtumapäivästä. Harjoituksia EI PIDETÄ lauantaina 17.9. lainkaan Liikuntamyllyssä, vaan kaikki ryhmä korvaavat harjoituskerran kauden avauskipinöiden merkeissä Vuosaaren Heteniityn kentällä.
Uusi urheilukoulukausi starttasi eilen Liikuntamyllyssä. Paikalla oli lähes 200 pienempää ja vanhempaa urheilijaa. Kausi jatkuu lauantaina Syyskipinöiden merkeissä Vuosaaren Heteniityn kentällä. Tervetuloa mukaan!
Kilparyhmien infoa (12.9.2016)
RSS ATOM