Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Viikonloppuna Liikuntamyllyssä kilpailtiin kaksipäiväiset Helsyhallit ja mukana oli myös joukko VU:n urheilijoita. Kauden parhaita ja ennätyksiä nähtiin useassa eri lajissa.
Pajulahden leiri järjestetään keväällä 15.–17.4. Pajulahteen on tehty alustava varaus ja meillä on käytössä Pajulahti-halli sekä toiveiden ja suunnitelmien mukaan muita harjoitustiloja.
Lauantaina kilpailtiin perinteinen Viipurin Urheilijoiden-Lappeenrannan Urheilumiesten välinen seuraottelu Helsingin Liikuntamyllyssä. Tasaisen kamppailun voitti lopulta LUM pistein 68-58. Hieno perinne sai jälleen jatkoa ja ensi vuonna mitellään taas uudestaan! Kiitos kaikille mukana olleille, LUM:n joukkueelle, VU:n kilpailijoille ja toimitsijoille!
Perinteikäs Seuraottelu Viipurin Urheilijat-Lappeenrannan Urheilumiehet kilpaillaan jälleen lauantaina 23.1 klo 13.00-15.00. Vastakkain asettuu tukku nimekkäitä urheilijoita ottamaan mittaa toisistaan. Tänä vuonna kilpailussa on mukana myös iso joukko molempien seurojen nuoria urheilijoita. Edellisvuoden voitto meni Lappeenrantaan, nyt on VU:lla siis revanssin paikka!
Lauantaina riitti vilinää ja vilskettä kun Myllypuron liikuntamyllyssä kilpailtiin Junnuviestit. VU:lla oli mukana ennätysmäärä joukkueita ja kotiin viemisinä oli tukku hienoja suorituksia, osallistumisen iloa sekä mitaleja! Hienon juoksun jälkeen kultaisen mitalin toi tyttöjen 11-vuotiaiden 4x200m joukkue. Onnittelut!
Seuraottelu VU-LUM kilpaillaan lauantaina 23.1. Helsingin Liikuntamyllyssä alkaen klo 13.
RSS ATOM