Viipurin Urheilijat: Liikuntaa parhaassa seurassa

Ajankohtaista

Junioreiden kestävyysjuoksun Flying Finns -sarjassa on käyty nyt 2 osakilpailua: talven hallitonnit ja Imatran junnumaastot. VU on seurojen välisessä kokonaiskilpailussa nyt 17. Henkilökohtaisessa kilpailussa on monia hyviä sijoituksia:
Imatralla juostiin lauantaina varsin raskaalla radalla Flying Finns -junnumaastot ja sunnuntaina SM-maastot.
Uudesta junnutiedotteesta löydät jälleen ajankohtaiset uutiset ja infot.
Lauantaina 2.5. juostiin Lohjalla aluemestaruusmaastot ja junioreiden PM-maastot koleassa ja sateisessa säässä. Kilpailuissa oli silti paljon juoksijoita, kun samaan aikaan kilpailitiin Helsyn, Uudenmaan ja NÅID:n PM-maastot. Viipurin Urheilijat menestyivät hienosti!
Lauantaina 18.4. juostaan Siuntiossa SM-maantiejuoksujen mestaruuksista. Viipurin Urheilijoilta lähtee kilpailuihin viisi urheilijaa. M17-sarjan 10 kilometrille starttaavat Ville Parantainen, Kalle Parantainen, Miika Tala, Topias Niemi sekä Matias Salonen.
VU:n nuoret urheilijat menestyivät hienosti talven hallitonnit-sarjassa! Kokonaiskilpailussa VU on sijalla 16 ja edellä Helsyn seuroista on vain HKV. Paras henkilökohtainen sijoitus on T13-sarjan Julia Rauniolla 3. 12-vuotiaissa pojissa Jere Raunio on 8. ja Otto Lintula 9. Kaikkiaan 19 VU:n junnua juoksi 1000 metrin kilpailun talvella.
PM-kisojen T13-vuotiaiden 2 kilometrin maantiejuoksun kärkikuusikkoon mahtui kolme VU-laista nuorta. Toiseksi sijoittui Eeva Samberg, kolmanneksi Pinja Ohtonen ja kuudenneksi Nellinoora Maunula. Myös T11 sarjassa 1,5 kilometrin matkalla Elma Hannikainen sijoittui seitsemänneksi. P9 0,8km matkalla Aarne Hannikainen juoksi hienosti neljänneksi. Onnittelut kaikille!
RSS ATOM