Viipurin Urheilijat: Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen

Ajankohtaista

Kesän viidennet seurakisat toimivat monelle kenraaliharjoituksena viikonlopun Junnuhuipentumaa ajatellen. Junnuhuipentuma kisataan lauantaina ja sunnuntaina Eläintarhan kentällä.
Viikonloppuna on kisattu 14/15-vuotiaiden SM-kisat Saarijärvellä kun taas 16/17-vuotiaiden paremmuus ratkottiin Leppävaarassa, Espoossa. Saarijärveltä matkaan lähti neljä SM-mitalia ja Espoosta saldona oli yksi hopeamitali.
Viikonloppuna käydyissä 19/22 -vuotiaiden SM-kisoissa kumpikin VU:n urheilija ylsi kuudensilla sijoilla Kalevan Malja -pisteille.
100 tarinaa VU:sta -sarja jatkuu tänään katsauksella Olympiahistoriaan ja erityisesti Helsingin olympiakisoihin 1952 VU:n näkökulmasta.
Kalevan Kisat starttaavat Jyväskylässä, Harjun stadionilla, huomenna torstaina. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, ensimmäiset lajeina käytävät miesten ja naisten kävelyt kisataan Jyväskylän sataman kupeessa. Harjulla kisat käynnistyvät naisten 7-ottelun pika-aidoilla klo 16.00 ja seurattavaa riittää aina sunnuntai-iltaan saakka. Erinäisten sairastelujen ja loukkaantumisten johdosta VU:lta lähtee matkaan pieni mutta iskukykyinen kolmen urheilijan joukkue.
RSS ATOM