Talkoolaiseksi Helsinki City Marathonille+

Sanna Saarman
10.8.2015

HCM2015 juostaan lauantaina. Tapahtumassa jaetaan perinteisesti kaikille juoksijoille mitalit Olympiastadionin maalissa. Mitaleita varten tarvitaan siis jakajia, jotka ovat maaliin tulon jälkeen juoksijoita vastassa.

Startti tapahtuu klo 15 ja mitalienjakajia tarvitaan noin klo 16-21 välisenä aikana. Eli voit halutessasi osallistua ensin Minimarathonille klo 10 ja jäädä nauttimaan hienosti tapahtumasta, joka kruunautuu juoksijoiden maalintuloon Olympiastadionin hienoissa puitteissa!

Kisajärjestäjät toivoivat tälle vuodelle talkoolaisia myös varustesäilytykseen. Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin B-kaarteen alapuolella Stadionin ulkopuolella, jonne kuljetaan eteläiseltä etukentältä kohti Stadionia. Varustesäilytys on avoinna tapahtumapäivänä 15.8. klo 12.30 - 21.30.

Mitalienjako ja varustesäilytystehtävät jaetaan HKV:n talkoolaisten kesken ja tehtäviä voi vaihdella päivän aikana. Mitalienjakajat ja varustesäilytyksessä olijat saavat omakseen tapahtuman T-paidan ja päivän aikana eväspussin.

Talkooaikataulu lauantai 15.8.
- Ryhmä 1 klo 12.30-17.00 Varustesäilytys/mitalienjako
- Ryhmä 2 klo 17.00-21.00 Varustesäilytys/mitalienjako

Ryhmän yksi tehtävät painottuvat enemmän varustesäilytykseen ja ryhmän kaksi mitalienjakoon.

Ilmoittautuneita jakotehtäviin on tullut jonkin verran, mutta vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan!

Kaikki innokkaat mitalienjakajat ja tapahtuman talkoolaiset voivat ilmoittautua suoraan Sannalle! sanna.saarman@viipurinurheililjat.fi

Ilmoittautuessasi talkoolaiseksi, muista mainita kumpaan ryhmään tulet!
Myös vanhemmat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan HCM-päivän tehtäviin!