Aikuisten urheilukoulu - Valmentajapäivitys!

7.10.2021

Aikuisten harrastajaryhmän valmentajatilanne on nyt päivitetty! Tiistaisin harjoituksia vetää seuran puheenkohtaja Hannes Alarotu ja lauantaisin pitkään seuran valmentajana toiminut Iiro Hietamäki!

Viime kauden haasteet valmentajatilaneessa on nyt saatu kuntoon ja aikuisten ryhmää valmentavat nyt seuran pitkäaikaiset ohjaajat. Pahoittelemme kesän rikkonaista tilannetta ja pyrimme ehdottomasti nyt korjaamaan tilanteen ja paikalla on vakiovalmentajat.

NYT SIIS ILMOITTAUTUMAAN MUKAAN UUDELLE KAUDELLE!

Ryhmän toiminta on tarkoitettu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Treenit ovat kattaus fysiikka- ja lajiharjoittelua. Yleisurheilulajeja käydään monipuolisesti läpi, ja kunnon kohoaminen on taattua! Ryhmässä on myös mahdollisuus painottaa omaa harjoittelua erityisesti pika- ja kestävyysjuoksuun.

Kaikilla ryhmään osallistuvilla on oikeus osallistua seuran omiin kilpailuihin ja alueen mestaruuskilpailuihin. Kaikilla yli 30-vuotiailla on myös mahdollisuus osallistua Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) kilpailuihin. SAUL:n kisoissa on omat osallistumismaksunsa jotka eivät sisälly harrasteryhmän maksuun.

Hinnat kaudelle 2021-2022

1 x viikossa 395,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu
2 x viikossa 460,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu
3 x viikossa 555,00 EUR + 50,00 Jäsenmaksu

Kaikki aikuisten harrastajaryhmään osallistuvat maksavat harjoittelumaksun lisäksi 50 EUR jäsenmaksun, joka maksetaan vain kerran harjoitusvuoden aikana. Maksulla saat myös käyttöösi seuran tarjoamat etuudet.

Aikuisten harrastajaryhmään osallistuville hankitaan kaikille SUL:n kilpailulisenssi, mutta se ei sisällä Sporttiturvan vakuutusta. Mikäli haluat vakuutuksen seuran kautta, olethan yhteydessä toimistoomme.

Harjoitusajat

TI 18:00-19:30 Liikuntamylly, Myllypuro
(PE 18:00-19:30 Liikuntamylly, Myllypuro)
LA 12:30-14:00 Liikuntamylly, Myllypuro

Tervetuloa mukaan Viipurin Urheilijoiden toimintaan!

Terveisin,

Viipurin Urheilijat