Koronainfon päivitys

10.1.2022

Koronainfo

RAJOITUKSET JATKUVAT 24.1. ASTI!

Yksityiset ja julkiset liikuntapaikat pysyvät suljettuina Aluehallintoviraston ja Helsingin kaupungin toimesta. Rajoitukset jatkuvat 24.1. asti.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti tänään 7.1.2022 jatkuvista rajoitustoimenpiteistä. Muutoksena aiempaan viime vuonna 18-vuotiaiden pääsy liikuntatiloihin:

"Suljetuksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Ikärajaa on siis nostettu niin, että uuden päätöksen mukaan kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua toimintaan muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa. Toiminnassa tulee huomioida osallistujien terveysturvallisuus."

Lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta siis jatkuu, eli urheilukouluryhmät jatkavat harjoituksia normaalisti launtaista 7.1. lähtien.

Sisäliikuntatiloissa sallittuja ovat myös kaikenikäisten ammattilaisurheilijoiden harjoittelu ja ammattilaisurheilun piiriin luettavat ottelut, kilpailut ja turnaukset, ilman yleisöä. Toisin kuin muilta 16–18-vuotiailta, ammattilaisurheilun piiriin kuuluvilta ei edellytetä koronapassia sisätiloissa.

Päivitetty 7.1.2022   

Lähetän lisäinfoa tilanteen muuttumisen mukaan.

Tsemppiä kaikille ja yritetään pitää mieli positiivisena!

Urheilullisin terveisin,

Sanna