Koronaviruksen vaikutukset harjoitteluun 12.10.2020 alkaen

13.10.2020

Viipurin Urheilijat seuraavaa Suomen Olympiakomitean, Suomen Urheiluliiton ja Helsingin kaupungin ohjeita koronatilanteeseen liittyen. Ohjeita on päivitetty ja olemme VU:ssa linjanneet seuraavia asioita niiden pohjalta.Harjoituksissa ja kilpailuissa:

Mahdollisuuksien mukaan saattakaa lapsi harjoituksiin kokoontumispaikalle, josta hän voi jatkaa ohjaajan mukana harjoituksiin. Pienimpien harrastajien kanssa tässä saattaa olla haasteita, joten voitte saattaa lapsen myös harjoituksiin asti. Tällöin voimme pitää sisätiloissa olevien määrät mahdollisuuksien mukaan pienempinä ja tiedämme ketkä tilassa ovat olleet.

Ohjaajamme ja valmentajamme käyttävät harjoituksen ajan kasvomaskia, etenkin pienten harrastajien kanssa tästä on hyvä mainita kotona, ettei tule yllätyksiä. Emme edellytä harrastajilta maskin käyttöä.

Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Mikäli samassa taloudessa on oireisia, altistuneita tai testituloksia odottavia, toivomme pidättäytymistä harjoituksiin tulemisesta.

Mahdollisuuksien mukaan välttäkää pukuhuoneita, vaan vaihtakaa harjoituksiin tarvittava vaatetus/varustus jo kotona. Peseytyminen harjoitusten jälkeen on myös hyvä hoitaa kotona.

Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesin saatavuus harjoituspaikoilla on tilan tarjoajan vastuulla.
Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja päivitämme niitä tarpeen mukaan tilanteen kehittyessä.

Viipurin UrheilijatLähteet:

THL

Suomen Olympiakomitea

Suomen Urheiluliitto

Helsingin Kaupunki