Viipurin Urheilijat hakee kesätyöntekijöitä!

2.4.2020

Viipurin Urheilijat ry hakee kesätyöntekijöitä!

Haemme kesätyöntekijöitä Itä-Helsingin alueella useammassa toimipisteessä järjestettävään lasten kesäyleisurheilukouluun, sekä muihin seuran toiminnassa tapahtuviin projekti- ja toimistotehtäviin.

Työtehtävät kesäyleisurheilukoulussa sisältävät harjoitusten suunnittelemista, lasten opettamista ja ohjaamista, raportointia, toimisto- ja projektityötä, sekä seuratoiminnan kehitystyötä. Tehtävissä onnistumiseen vaaditaan kokemusta lasten ohjaamisesta ja valmentamisesta, tai yleisurheiluharjoittelusta, sekä omatoimista reipasta asennetta työntekoon.

Työtehtävät projekti- ja toimistotyössä sisältävät sosiaalisen median tuottamista, hallintotyötä, tapahtumaorganisointia, sekä yleisiä toimistotehtäviä. Tehtävissä onnistumiseen vaaditaan  osaamista sekä ryhmä- että itsenäisestä työskentelystä, järjestelmällisyyttä, kielitaitoa ja valmiudet tietotekniikan hallintaan.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus eri urheilulajeista, toimisto- tai järjestötehtävistä, sekä monipuolinen kielitaito. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Lähetä hakemus ja CV liitetiedostoina (pdf) sähköpostitse viimeistään 21.4.

Kesäyleisurheilukoulu: määräaikainen 27.7-7.8.2020, 2 viikkoa arkisin
Projekti- ja toimistotehtävät: määräaikainen 1.6-12.8.2020, välisenä aikana 2 viikon jakso arkisin
Päivittäinen työaika: 4-6 tuntia, sopimuksen mukaan
Palkka: Sopimuksen mukaan
Hakuaika: 2.4-21.4.2020
Lisätiedot ja hakemukset: toimisto@viipurinurheilijat.fi / Ilkka Pekkala