Viipurin Urheilijoiden toiminnanjohtaja vaihtuu

26.1.2021

Syyskuussa 2020 aloittanut toiminnanjohtaja Timo Ruuhijärvi lopettaa tehtävässään ja hänen tilalleen tulee aikaisemmin seuran nuorisopäällikkönäkin toiminut Sanna Saarman-Kemppi. Timo palaa takaisin aikaisempaan tehtäväänsä Suomen Painonnostoliiton toiminnanjohtajaksi helmikuussa, joten vaihto on jo täydessä vauhdissa.

"Kiitän kaikkia seuran jäseniä, harrastajia ja etenkin seuratoimijoita yhteistyöstä. Olen jopa hieman harmissani siitä, että en tämän pidempään seuran toiminnanjohtajana ollut ja oma paras osaamiseni jäi varmasti vielä näyttämättä. Koin kuitenkin nyt tarjotun mahdollisuuden SPNL tehtävässä sellaiseksi, että siihen oli pakko tarttua" kommentoi Ruuhijärvi.

"Otan innolla tehtävän vastaan ja haluan omalla panoksellani jatkaa Timon hyvin tehtyä työtä. Viipurin Urheilijat on lähellä sydäntäni ja toivon seuralle menestyksekästä vuotta" jatkaa Saarman-Kemppi.


"Harmi, että Timon aika seurassa jäi lyhyeksi. Työelämässä uudet mahdollisuudet saattavat kuitenkin tulla yllättäen ja toivotan Timolle tsemppiä tuleviin tehtäviin. Samalla kuitenkin on hienoa saada Sanna takaisin seuraan. Lämpimästi tervetuloa!" Asian toteaa seuran puheenjohtaja Hannes Alarotu.